to jeszcze mogą być ...
wiadukt ...
tunel
To jakaś duża musiała być. Może ta: ?
Ile? Do 5 metrów to tam sporo brakuje: http://phototrans.pl/14,287172,0.html. A wyjeżdżając z ul. Polnej można pokonać to skrzyżowanie na raty - najpierw 1 jezdnię Al. Armii Krajowej, potem drugą. Ja tam nigdy nie miałem problemów. W 2005 roku miałem tam kolizję, ale z winy dziadka w peugeocie 307, który wyjeżdżając z ul. Polnej wymusił pierwszeństwo przejazdu.
ja również widziałem ten wypadek i jestem tego samego zdania
Na tym skrzyzowaniu dochodzi jeszcze do takich sytuacji:czasami zdarzaja sie hardcorowi kozacy jadacy z polnej z obojetnego kierunku, jesli nie chce im sie czekac az pierwsze auto wyjedzie to ustawiaja sie obok i wtedy jest taka sytuacja ze np dwa auta chca pokonoac skrzyzowania na raz
Nic nikomu się na szczęście nie stało potłuczenia drobne jedynie żadnych złamań itp. całe szczęście...
Tego skrzyżowania nie powinno się przejeżdżać na raty, bo to niezgodne z przepisami a samochód stojący po środku przeszkadza skręcić w lewo jadącym AK, lub zawracającym z np. Tesco.
Osobiście stawiam na takie rozwiązanie.
Można zrealizować najszybciej i najtaniej.
Zachęcam do rozważenia!
Ciekawe. A możesz konkretnie podać z jakimi przepisami? Masz w ogóle prawo jazdy?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!