Dajcie spokój. Kto w latach osiemdziesiątych otrzymywał zgody na prowadzenie ośrodków?
wakacje 99, moje ostatnie pod namiotem, właśnie u Łysego. Niezapomniane wakacje, po nich już tylko czekała mnie dorosłość. Wszystko tam było, dobre jedzenie, ubooty (kieliszek wódki zatapiało sie kuflu piwa), no i dziewczyny z całej Polski, naprawdę ładne, nie to co te dzisiejsze glonojady, dyskoteki w piątki i soboty w Wodniku. Oj działo się wtedy.
Trzym się Łysy, ale niestety to już chyba koniec.
A ja mu nie współczuje, pamiętam z dzieciństwa jak było tam fajnie, przyjeżdżaliśmy pod namioty, było spor fajnych ludzi, naprawdę fajne się tam bawiło, można było się rozbić z namiotem wszędzie i do tego się nie płaciło. Jakie moje było zdziwienie jak po paru latach pojechałem z dziećmi i na dzień dobry wołał od nas kasę za samo wejście na pieszo by usiąść koło wody, a do tego syf w około. Przykro mi Panie Łysy ale dobrze że cię tam już nie ma, z tobą to miejsce straciło wszelki urok.
"Łysy" daj spokój, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Sporo lat na karku, zacznij sam korzystać z życia.
Tzw. Wody Polskie kładą łapę. Piękne miejsce, człowiek historia, a że ktoś napisał: drogo, to nie szkodzi. Klienci siedzieli do rana. Takie fajne miejsce zdemolowali.
Wszystko likwidują nasze władze pisowski. Biuro paszportowe w Piotrkowie też. Ehh czas na zmiany... Znowu
To co składkę robimy w piotrkowie i okolic i wykupimy a warszawiaków i łodzianie wstęp zabroniony naprawdę tak serio to przesadzają a tylko my możemy to powstrzymać i kiedy my się zjednoczymy
Żal, żałoba i żenada. W tym porcie się wychowałem. Łysy pilnował porządku, dbał, inwestował. Doprowadził do rozkwitu zrujnowany ośrodek postkomunistyczny i zbudował piękny port. Miejsce dla każdego z zapleczem gastronomicznym i noclegowym. Dorobek jego życia i pasja. I co to k...a komu przeszkadzałoby żeby to dalej prowadził. Działa-zniszczyć. Może by tak stanąć lokalnie w obronie tego miejsca przed grabieżąbo już nie skorzystamy., Tak został rozgrabiony stadion w Piotrkowie i klub, baseny. Mamy ukiśnięte Słoneczko, Arene Concordi , niedobudowany szpital i.... mediatekę..
Masakra. Jeszcze trochę i nie będzie gdzie przyjechać z dziećmi na spacer, wypoczynek itp. Przecież to było wspaniałe miejsce spędzania wolnego czasu dla całych okolicznych Rodzin. Policje i WOPR też chcą wywalić? Boże, w jakim kraju my żyjemy??? ;(
Jeśli nie wiadomo o co chodzi no to wszyscy wiedzą, że o pieniądze. I jeszcze jedno jest pewne. Skończy się dostęp do tego fajnego miejsca dla takich ludzi jak ja czy Wy. Pojawią się piękne samochody z plasticzanymi kobietami w środku w towarzystwie nowobogackich dżentelmenów. Taki los takich miejsc w świecie rządzonym przez pieniądz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!