Tak zwana "dobra zmiana" czyli Pisiory zepsują wszystko co stanie na ich drodze. Cisną się na usta słowa piosenki Młynarskiego "co by tu jeszcze spieprzyć panowie, co by tu jeszcze..."
ZWIK jest wlascicielem ZWIK jest w Lodzi Lodzia i ZWIK rzadzi Zdanowska = PO prominentna dzialaczka z 1 rzedu Platformy Obywatelskiej. To PO wam zlikwidowalo Bronislawow a nie dobra zmiana
Latający Holender też już zamknięty. Niedługo zalew zostanie przejęty przez "dobrą zmianę" w całości i zmieni nazwę na Jezioro Braci Gęsińskich ;>
Jeździłem tam od 30 lat szkoda mi tego ośrodka super klimat ludzie itp bardzo szkoda tego ośrodka całe życie tam zostawiłem???? naprawdę szkoda.....wszystko znika bar Sosenka na przeciw Łysego tylko Grzesiek czarny został
I dobrze ceny z kosmosu ,500 procent przebitki?Dawno powinni zlikwidować .
Szkoda zawsze się jeździło a drugi port w głębi zostaje????przyjacielu Łysy trzymaj się mocno
wiadome jest ze po przetargu nareszcie beda placone odpowiednie podatli.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!