"Ja osobiście wszystkie internetowe wpisy odbieram jako jeden "wielki hejt" skierowany przeciwko mojej osobie, jak i całej szkole. " - absurd, ludzie chca wyjasnien. Dlaczego ludzie sami musza wszystko zglaszac skoro mogla to zrobic dyrekcja? Przypominam ze minelo prawie 30 dni od pogrzebu tego chlopca. Nikt nie szuka sensacji, kazdy szuka wyjasnienia.
Pewnie, panie dyrektorze, nic się nie stało, zginął tylko 15-latek. Ważne, że pan się czuje hejtowany, biedulek. Brzydzę się takimi ludźmi, zero empatii i jakiegokolwiek wyczucia. Wstyd
Szkoda tylko że chłopak próbował wcześniej sobie na wycieczce szkolnej podciąć żyły... Dyrektor wszystko wiedział bo domniemani rodzice osoby nekajace Wojtka są bardzo bogaci i sponsorują szkole co powoduje że ich syn cytując pewne osoby że szkoły, to głąb przepuszczany z klasy do klasy tylko dlatego że rodzice dają hajs na szkole.
"Ja wiem, że tzw. opinia publiczna, a zwłaszcza POLSKA, "domaga" się sensacji."
Symptomatyczna wypowiedź.
,,rodzice Wojtka, nie wnoszą żadnych pretensji do szkoły" tzw. Fakt Pana dyrektora świadczy jaka pycha jest w tym człowieku. Nie róbcie nic,a Ci dwaj chłopcy może zrobią to ponownie. Pieniądze i władza A bezinteresowność i empatia. Proszę wybrać Dyrektorze.
Dyrektor, powinien natychmiast zrezygnować. Rodzina cierpi w pokorze, a ten wywija na studniówce. Skoro rodzina się nie skarży, to nic się nie stało. Znieczulony?
znowu zero konkretów, komentarze i pani Ania z FB to bardzo rzetelne źródła informacji
Do redakcji taki i tego artykułu aby zablokować komentujących tutaj pod każdym względem to nie jest miłe dla rodziny tu jest problem ze internet wychowuje młodzież i nie ma szacunku dla siebie wśród młodzieży za dużo mają w d,,,, ale życie im pokaże jeszcze
To dzięki reklamom jesteśmy w stanie dostarczać Ci wiadomości z Piotrkowa i okolic oraz rozwijać nasz portal. Nasze reklamy nie są inwazyjne, nie stosujemy wyskakujących okien i nie zasłaniamy nimi treści, prezentujemy maksymalnie 4 reklamy na stronę.
Prosimy, wyłącz adblocka, dodając serwis ePiotrkow.pl do wyjątków wtyczki AdBlock, a następnie odśwież stronę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!