Zrobić referendum ws.odwołania prezydenta i to jak najszybciej. Nieudolnie rządzi miastem, nie rozlicza poprzedników, wprowadza swoją rodzinkę na najwyższe stołki w urzędzie i miejskich spółkach. Nie to nam mówiono i obiecano!
Co to za artykuł? Żadnych konkretów, same domysły. Taki właśnie jest obraz polskiego dziennikarstwa
Ogrom smutku. Niech dorośli biją się w piersi. Pan dyrektor trzymany przez uczniów na studniówce w pozycji leżącej, tydzień po pogrzebie. Witanie uczniów na rozpoczęciu roku słowami: jesteście w naszym liceum, a po nim długo, długo nic. To ustawianie jednych przed innymi. Mnóstwo bufonady.Pycha kroczy przed upadkiem.
"Ja wiem, że tzw. opinia publiczna, a zwłaszcza polska, "domaga" się sensacji.". Na jakiej podstawie Pan tak napisał? Czy przeprowadził Pan badania porównawcze? Jaką metodą? Jakie były ich wyniki? A może tylko oparł się Pan na czyjejś pracy - proszę podać źródło. Bo jeśli okaże się, że to stwierdzenie nie ma żadnych podstaw naukowych, to po prostu wstyd i sromota, Panie Dyrektorze POLSKIEJ SZKOŁY.
Wiem jak to jest być nękanym tylko przez Pracodawcę jednego z zakładów w Łodzi.
Cała kadra tej szkoły do wymiany.Pora zrobic w tej szkole porządek.A gnoja sprowadzić do parteru tulek wytrzepać bo ma za dobrze i się przewraca w du..e.
Chrobry od kilku lat jest szkoła do której uczęszczają dzieci piotrkowskich "bogaczy".
Czy uczniowie, którzy nękali chłopca zostali usunięci ze szkoły???
Znam Szkołę Podstawową w PT gdzie nękanie, obrażanie itd. swoich uczniów a nawet rodziców jest nagminne przez dyrekcję i nikt nic nie robi a Pani ma się ze swoją koleżanką zastępcą bardzo dobrze. Może nowy prezydent zajmie się tym żeby do następnej tragedii nie doszło.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!