metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Obserwator ~Obserwator (Gość)10.01.2014 15:36

"byly-pan-nauczyciel" napisał(a):
fryzura

Tak... zwłaszcza Pan jako mężczyzna musi wydać fortunę na fryzurę.

00

UCZENNICA ~UCZENNICA (Gość)10.01.2014 16:05

Proponuje przyszłym maturzystom aby zrezygnowali z 'nadzoru' nauczycieli.Rodzicom wyjdzie to duzo duzo taniej,uczniowie będą się lepiej bawić.Rodzice przypilnują. I wszyscy będą zadowoleni.Ale niektórzy nauczyciele będą musieli za zabawę karnawałową sobie sami zapłacić a tak mieli za frico, żarcie,picie i zabawę przednia!Myślę tylko jak my uczniowie mamy szanować nauczycieli po takim artykule?

00

stara ~stara (Gość)10.01.2014 16:07

Nauczycielami sobie, młody człowieku, buzi nie wycieraj, bo to żadna przyjemność na studniówce patrzeć na zapijaczone twarze uczniów. Bawcie się sami. Żaden nauczyciel nie będzie szat rozdzierał , jak go nie zaprosicie.

"666" napisał(a):

00

taka jedna ~taka jedna (Gość)10.01.2014 16:08

350 zł od pary kosztował w tym roku bal sylwestrowy w niezłym lokalu, z pięcioma gorącymi daniami/ nigdy nie ma tylu na sudniówce/, alkoholem bez ograniczeń , orkiestrą, niezrozumiałe jest dla mnie dlaczego koszt studniówki jest wyzszy? wiadomo dla nauczycieli darmowa biba, a oprócz tego jeszcze ktos sobie nabija kabzę.

00

loka ~loka (Gość)10.01.2014 16:12

Rok temu w mojej szkole zaprotestowaliśmy i powiedzieliśmy że nauczyciele płacą albo nie robimy studniówki, na początku marudzili ale w końcu uzgodniliśmy że za darmo idą wychowawcy klas maturalnych a inni płacą za siebie, co ciekawe żaden nauczyciel nie przyszedł z osobą towarzysząc bo musiał by płacić.

00

Obserwator II ~Obserwator II (Gość)10.01.2014 16:59

Co zwiększa koszty:
- Opłata za nauczyciela.
- Opłata za osobę tow. nauczyciela.
- Wygórowane koszta za "talerzyk" w lokalu.
- Ktoś musi ugrać coś międzyczasie, np. mamusia w komitecie organizacyjnym, która ma zaprzyjaźnioną firmę oferującą telebim itd.
Wzywam Komitet Organizacyjny do publicznego zaprezentowania faktur!
---

"stara" napisał(a):
Nauczycielami sobie, młody człowieku, buzi nie wycieraj

Rozumiem, że jesteś agresywna, bo ucięło ci się darmowe żarełko.

00

Uczeń II LO ~Uczeń II LO (Gość)10.01.2014 17:05

"stara" napisał(a):
Nauczycielami sobie, młody człowieku, buzi nie wycieraj,

Kobieto, spójrz w faktury, my do Was dopłacamy. Z jakiej racji mam Cię sponsorować?

00

ewelina ~ewelina (Gość)10.01.2014 17:30

"stara" napisał(a):
Nauczycielami sobie, młody człowieku, buzi nie wycieraj, bo to żadna przyjemność na studniówce patrzeć na zapijaczone twarze uczniów. Bawcie się sami. Żaden nauczyciel nie będzie szat rozdzierał , jak go nie zaprosicie

No nie wiem. Nauczyciele to grupa zawodowa mająca we krwi obrażalstwo. Żadnego błędu czy pomyłki na lekcji ze strony nauczyciela nie można poprawić, bo od razu obraza Majestatu

00

assa ~assa (Gość)10.01.2014 17:59

Doznalam szoku jak się dowiedziałam ile kosztuje studniowka u mojego chrześniaka!Z praktycznego punktu widzenia wolalabym od rodzicow kase wziąć na ubrania czy przyjemności! W zyciu nigdy nie zaplacilabym za jeden wieczor zabawy tyle kasy!

00

rodzic ~rodzic (Gość)10.01.2014 18:22

Czytam te posty i wstyd mi, po raz kolejny, że mieszkam w ciemnogrodzie, podobno w sercu Europy. Jako matka przyszłorocznego maturzysty II LO nie mam nic przeciw, aby w przyszłym roku zaprosić wychowawczynię syna na studniówkę - za użeranie się z naszymi "pociechami" przez trzy lata chciałabym, aby choć w małym stopniu odreagowała trud podczas, mam nadzieję udanej zabawy studniówkowej. A poza tym: ludzie, nie róbcie studniówek, jeśli macie z tym problem, ale nie szukajcie czarownic. Patrzcie, za co płacicie, a nie oglądajcie się na innych, że się tymi sprawami zajmą, i może coś przy okazji ugrają dla siebie. Prawdę mówiąc, nie powinno dziwić stanowisko uczniów, czytając posty rodziców. Wstyd mi po prostu...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat