metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Alan ~Alan (Gość)14.09.2021 19:33

A co z wypalonymi przedsiębiorcami??? Czy PiSbolszewicy dopuszczają taki scenariusz? Myślę, że przedsiębiorcy powinni za jakiś czas przeprowadzić akcję STOP z wpłatami na ZUS do US. Wystarczy jeden miesiąc i zobaczymy co zrobi Morawiecki.

41

goœć_gosc ~goœć_gosc (Gość)14.09.2021 23:08

Wypaleni to są polscy politycy - w kółko bełkoczą bez sensu ...

60

SM ~SM (Gość)15.09.2021 00:16

Wszyscy nauczyciele to mają!!! Hasło do laptopa, hasło do Librusa, hasło do podręcznika elektronicznego, hasło do poczty, hasło do strony szkoły, hasło do drzwi pokoju nauczycielskiego. Moja mama od roku powtarza, że lekcja będzie jak się uda połączyć, albo jak internet jest, i że dobrze, że już w tym roku mam maturę, to przynajmniej od jednej szkoły odpocznie.

31

łosiedlowy łoś ~łosiedlowy łoś (Gość)14.09.2021 17:42

Cytuję:
Jeśli przed pójściem do pracy boli cię brzuch

To może zjadłeś coś nieświeżego...

Cytuję:
zbiera się na wymioty

... albo są to efekty ostrego pijaństwa...

Cytuję:
masz kołatanie serca

... albo przedawkowałeś kawę lub energetyki.

Cytuję:
Niedługo będzie można otrzymać na nią L4.

O, to będzie chyba prawdziwa epidemia "wypaleń"...

Cytuję:
My ze swej strony proponujemy specjalne turnusy, które trwają 4 tygodnie.

Cztery tygodnie wolnego od pracy każdemu humor poprawi, niekoniecznie musi to być specjalny turnus, zwykłe byczenie na własnym tapczanie też powinno pomóc. ;)

Cytuję:
Jak wyliczono, wypalenie zawodowe dotyka 62% Polaków, z czego połowa to przedstawiciele kadry kierowniczej.

Przecież w robocie każdego można czasowo relegować na inne stanowisko. Wystarczy takiego wypalonego kierownika przenieść na trzy miesiące na stanowisko zwykłego robola (najlepiej ze zmianą stawki!), a zaręczam, że szybko odnajdzie sens życia, i z powrotem polubi "kierownikowanie". Po co zaraz psychiatra i specjalny turnus?

Cytuję:
Tylko jak ZUS sprawdzi, czy jesteśmy wypaleni?

Sprawdzą zawód/charakter. Jak ktoś jest glina, to wiadomo, że niewypalony, a jak ktoś dzban, to wypalony. ;)
Ech, zastanawiam się, co ja w ogóle czytam, ale że jeszcze chce mi się to komentować... Chyba ze mną też coś nie ten teges... :(
Dostanę L4? ;)

61

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat