A ja nie mam wypalenia zawodowego. Lubię pracować za miskę ryżu.
a kto chce pracować z myślą że i tak łunia i agenda 2030 zabierze wszystkie oszczędności ...bym - nie posiadał nic i będę szczęsliwy - oczywiscie nie będę należał do masońskiej elity która będzie sobie mogła wszystko gromadzić, ważne by niewolnicy jedli świerszcze i larwy i mieli bezgotówkowe wirtualne pieniądze z datą ważności
Dlalej planetrianie Łunijni walczcie sobie z CO2 buahahhahahaha podczas gdy wasi bogowie sobie latają na szczyty klimatyczne w turbo odrzutowcach, hahahaha ratujmy ziemie, byśmy mogli czysto oddychać, podczas gdy Wulkany i naturalne procesy na Ziemii mają co innego do powiedzenia...wycinajmy lasy a potem lament że się "klimat zmienia", co za banda oszolomow żyje na tym świecie....ludzkość zasłużyła na restet w stylu spalmy wszystko w ogniu a potem porządek z chaosu
Ja tam lubię układać towar na paletę i mam też przyjaciół kierowników.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!