Nie glosowałęm na P.Wężyk,bo to nie moja bajka.Szkodniku jednak trzeba tępić,więc zagłosuję na nią w drugiej turze,dla dobra wspólnego.
Strach mieć dzieci śmieszne może poprostu ktoś z was jest wadliwy i nie wychodzi jak byście chcieli to by były no przez chojniaka boi się mieć dzieci idiotyzm a może tak ci wygodniej .
w kolejnej turze zagłosuję na Wężyk-Głowacką. Dlaczego? Bo już nie wierzę, że p. Chojniak może coś zmienić na lepsze. Zagłosuję na p. Wężyk nie zmyślą o sobie, tylko z myślą o swoim dziecku. By kiedyś nie musiało uciekać stąd. Bo chciałbym, by kiedyś moje dzieci i wnuki, mogły mieszkać tutaj i pracować. By nie musiały pracować w Anglii czy w Norwegii.
Kiedyś miałem jeszcze nadzieję, że będą mogły studiować w Piotrkowie. Ale przecież ta uczelnia już prawie nie istnieje.
Nie wiem, czy P. Marlena jest w stanie coś zmienić, ale póki co to mam nadzieję, że się coś zmieni na lepsze, a Piotrków przestanie wymierać. Że układy i układziki zostaną przerwane, a stare kliki które obstawiają stołki zostaną zmienione i ktoś im spojrzy w końcu na ręce.
Liczę na to, że w Piotrkowie będzie można studiować na liczącej się uczelni w Polsce. Że w Piotrkowie będzie można pracować i godnie zarabiać, nie tylko w magazynie Kaufland, ale że będzie się opłacało założyć swój biznes, a urzędnik będzie dla człowieka, dla przedsiębiorcy.
Liczę że przedsiębiorca nie będzie traktowany jak dojna krowa, która dopóki daje mleko, można na nią nakładać wszelkie kary i opłaty, a potem się ją zarzyna.
Liczę na zmiany, na lepsze. Dlatego chcę dać szansę P. Marlenie, z nadzieją, że nie zawiedzie mieszkańców.
czyli,że za cysorzem glosowało 28737 a na Marlenkę 14121 wyborców bravo WY
prosze pana ja mam wynajęcie
Głosowałem na P.Lorka.Szkoda ,że nie wszedł do II tury.Tetaz zagłoduję na PWężyk-Glowacką,bo Chojniak temu miastu szkodzi.Już jest 3 kadencje ,a nadal nie czuje jego potrzeb .Główne drogi dziurawe,a remontuje jakieś peryferyjne kolo cmentarza,gdxie jedxie 1 samochód na 5 min.Ponadto bezmyślnie zadłużył miasto budując o wiele za dużą i za drogą Mediatekę.
Dzieci zostawcie w spokoju skoro się należy to się należy to nie powinno mieć nic wspólnego z wyborami.
Noi lipa. Szkoda że Chojniak znowu będzie prezydentem. Czyli podatki w górę, upiększanie miasta na siłę, i zacofanie ekonomiczne. Po mieście będą dalej jeździć stare, przestarzałe autobusy. Może przy nastepnych wyborach będzie coś nowego.
PO w Piotrkowie nie ma szans
wole Chojniaka bo ma doswiadczenie
z całym szacunkiem dla P.Marleny nic na lepsze nie zmieni
MWG nie ma nawet połowy głosów Chojniaka i nie będzie miała :D
Jak p. Chojniak znowu zostanie prezydentem czas się wyprowadzić z tego miasta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!