Niedługo Chojniak do pracy będzie jeździł autami ze stajni Stankowskiego :)))
Ja uważam że ludzie którzy głosowali na pana z PiS teraz oddadzą głos panu Krzysztofowi bo dla platformy w piotrkowie juz nie ma miejsca.
Jestem ciekawa czy dzieci Pani Marleny nie będą korzystać z mediateki która jej tak bardzo przeszkadza bo ja jestem za budową tego obiektu i z całą pewnością będę korzystać z moim dzieckiem a tak ma marginesie to ciekawe czy nie parza jej pieniądze z 500 + na dziecko bo z całą pewnością korzysta z tego prezentu od P-isu
A co na to wszystko Krzysiek Chojniak??? Znów zaszył się w gabinecie cieni???
Po adresie można dojść, kto pisał...może jesteś urzędnikiem i wynosisz informacje kto z czego korzysta i w takim wypadku powinni Cię zwolic dyscyplinarnie, bo to informacje tajne
500+ to nie prezent, bo rząd nie ma swoich pieniędzy tylko dysponuje kasa podatników. Ale pewnie tego nie wiesz, bo albo leżysz i żyjesz z socjali albo oszukujesz na podatkach czyli okradasz panstwo
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!