Ludzie podziękowali Sokalskiemu, który sam na banerze ma napis "I Nie Sokalski"
I po co tak się nakręcacie gdyby ta pani miała wygrać to już by wygrała zobaczcie jaka jest różnica.
Tylko Krzysztof Chojniak. Szkoda, bo wynik bardzo dobry, powinno się zakończyć w I turze.
Nie dla PiS i PO,....... głosujcie na Chojniaka bo to jedyna słuszna opcja dla Piotrkowa, swój chłop.
Jacy ludzie są ślepi i naiwni. Wybierzcie kolejny raz tą marionetkę Chojniaka. Przecież wiadomo że nie on decyduje o losach miasta tylko "śmietanka" bogatych radnych, których nazwisk nie wymienię, kręci niezłą kasę na rzekomo dobrych dla miasta inwestycjach. Nadal nic ciekawego nie będzie się w mieście działo, tylko znów rachunki będziemy wyższe płacić bo Piotrków utonie w jeszcze większych długach.
3 razy głosowałem na Chojniaka i w efekcie za godną pracą i zarobkami musiałem wyjechać z mojego rodzinnego miasta. Wczoraj zagłosowałem za p. Głowacką, bo gorzej zarządzać na pewno nie będzie a nowa osoba daje przynajmniej nadzieję na pozytywne zmiany.
Miasto WYRAŹNIE powiedziało NIE Panu Sokalskiemu T., brawo, brawo mieszkańcy
Moim zdaniem potrzebny jest temu miastu powiew świeżej krwi. Zobaczcie Łódź i Panią Zdanowska jak ta kobieta tknela w miasto życie i widać to wszędzie. Może pani Marlena też miała by taka siłę by coś zmienić?ja jej daje szansę bo koniec ukladzikow i różnych tego typu rzeczy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!