500+ to nie prezent, bo rząd nie ma swoich pieniędzy tylko dysponuje kasa podatników. Ale pewnie tego nie wiesz, bo albo leżysz i żyjesz z socjali albo oszukujesz na podatkach czyli okradasz panstwo
Po adresie można dojść, kto pisał...może jesteś urzędnikiem i wynosisz informacje kto z czego korzysta i w takim wypadku powinni Cię zwolic dyscyplinarnie, bo to informacje tajne
A co na to wszystko Krzysiek Chojniak??? Znów zaszył się w gabinecie cieni???
Jestem ciekawa czy dzieci Pani Marleny nie będą korzystać z mediateki która jej tak bardzo przeszkadza bo ja jestem za budową tego obiektu i z całą pewnością będę korzystać z moim dzieckiem a tak ma marginesie to ciekawe czy nie parza jej pieniądze z 500 + na dziecko bo z całą pewnością korzysta z tego prezentu od P-isu
Ja uważam że ludzie którzy głosowali na pana z PiS teraz oddadzą głos panu Krzysztofowi bo dla platformy w piotrkowie juz nie ma miejsca.
Niedługo Chojniak do pracy będzie jeździł autami ze stajni Stankowskiego :)))
Moim zdaniem potrzebny jest temu miastu powiew świeżej krwi. Zobaczcie Łódź i Panią Zdanowska jak ta kobieta tknela w miasto życie i widać to wszędzie. Może pani Marlena też miała by taka siłę by coś zmienić?ja jej daje szansę bo koniec ukladzikow i różnych tego typu rzeczy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!