Tylko żeby Ilość podpisów w Rejestrze Obywateli którzy zagłosowali -- zgodziła się z ilością wydanych Kart do głosowania po dzisiejszym Wyniku K.CH zdecydowana większość głosów
KW Chojniaka produkuje się na forum jak może :))) Byliście pewni zwycięstwa bo liczyliście na bezwzględne poparcie seniorów( tak Wam sondaże mówiły ) jednak młodzi utarli Wam nosa głosując na Wężykową!!! Jest jeszcze szansa dla tego miasta :))) Bez Chojniaka!!!
Marlenka no ale mi przykro, no miałaś wygać za pierwszym razem i nie dość, że nie wygrałaś w pierwszej turze to jeszcze prawie przerżnęłaś z Lorkiem buahahahahahahaha
Przecież Termin Wyborów był wcześniej ogłoszony wiadomo było kiedy Uprawnieni do Głosowania przyszli i Wybrali Kandydata Na Prezydenta w Piotrkowie Trybunalskim
Nie będę głosować na przedstawicielke PO i Nowoczesnej bo to już było i nie wróci więcej.Znowu zaczynają obiecywać jak osiem lat temu.Nie dam się nabrać na piękne słowa,a kto nie widzi jak się miasto zmieniło nich idzie po okulary do lekarza.Wlasnie dlatego zagłosuje na p.Chojniaka,chociaz on już wygrał zdobywając prawie 50 procent.
II tura to porażka wizerunkowa dla K. Ch. To jedyny w województwie urzędujący prezydent, który w wyborach nie umie sobie poradzić z radną zaledwie jednej kadencji.
Możemy czrkać jeszcze 5 lub 10 lat i patrzeć jak chojniak szkodzi naszemu miastu.Możemy już odsunąć go od nietrefianych decyzjii za 2 tygodnie.Mobilizacja.Nie wiem co reprezentuje soba MWG ,ale wiem co chojniak i już go nie chcę.Dlugow przez niego zaciagniętych dzieci nasze nie splacą.To jes5ale miasto.
Jak p. Chojniak znowu zostanie prezydentem czas się wyprowadzić z tego miasta.
MWG nie ma nawet połowy głosów Chojniaka i nie będzie miała :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!