metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga22.10.2018 13:29

Chojniak - 49,16%
Kozłowski - 2,32%
Lorek - 16,30%
Sokalski - 8.09%
Wężyk-Głowacka - 24.15%
Razem wychodzi 100,02% - chyba trochę za dużo. ;)

151

gość ~gość (Gość)22.10.2018 20:50

W Piotrkowie potrzebny jest nowy Prezydent, młody i perspektywiczny...

82

gość ~gość (Gość)22.10.2018 15:52

Zacznę od tego, że nie jestem zwolennikiem Prezydenta Chojniaka, nie jestem już nawet mieszkańcem Piotrkowa. Jednak mam tu rodzinę, przyjaciół, tu uczyłem się, pracowałem. Nadal Piotrków jest mi bliski. Uważnie śledzę co się nowego dzieje.
Patrzę na to wszystko z innej perspektywy, staram się obiektywnie ocenić sytuację.
Cała kampania to wielka komedia - mowa o wszystkich kandydatach. Przepychanki i puste frazesy. Nagle wszyscy sprzątają Bugaj i strasznie interesuje ich los mieszkańców. Każdy z kandydatów pełnił w minionej kadencji funkcję radnego. Gdzie Ci wszyscy kandydaci byli przez cały rok? Czy ktokolwiek doświadczył rozmowy o problemach, dbałości o Bugaj i inne miejsca wymagające przypilnowania? Przecież byli w radzie, ich głos miał znaczenie. Gdzie były vlogi, blogi, spotkania? W kampanii każdy kandydat próbował udowodnić, że obecny prezydent jest zły. Nikt nie zaproponował sensownych rozwiązań aby wyciągnąć miasto z kryzysowej sytuacji. Nie biorę pod uwagę ugrupowań, bo w tak małej społeczności nie mają dużego znaczenia.
Uważam, że spośród kandydatów na urząd prezydenta miasta jedynym sensownym jest Krzysztof Chojniak.
W Piotrkowie drodzy czytelnicy należy zmienić - nie prezydenta, a mentalność mieszkańców.
Pozdrawiam.

1619

gość ~gość (Gość)22.10.2018 19:20

Blondi nie potrafi własnym domem zarządzać a co dopiero miastem.

1212

gość ~gość (Gość)22.10.2018 21:51

2 tura ja głosuje na Pana Chojniaka. Won z blondi będziecie widzieli elektryczne darmowe autobusy jak świnia niebo. W. Bełchatowie owszem są darmowe ale tam ma kto to sponsorować. Obudzcie się kitu wam nawciskala. Gdzie była wcześniej jako radna? Jakie są jej zasługi niech ktoś tu chociaż z pare przykładów napisze.

613

Jedno jest pewne: ~Jedno jest pewne: (Gość)22.10.2018 11:10

PIS jest w Piotrkowie słabiuteńki jak chyba nigdzie w Polsce!

1114

adadasdasdadasdddd ~adadasdasdadasdddd (Gość)22.10.2018 21:29

Pan prezydent Chojniak na pewno wygra :-)

510

Zeki ~Zeki (Gość)22.10.2018 20:10

Jakiego czadu może dać Marlena, skoro nie ma żadnego doświadczenia ?

136

nadchodzi nowe ~nadchodzi nowe (Gość)22.10.2018 22:21

Czas na kobiete! Czuje to! Dziewczyny, mobilizujemy sie! Pokazmy, że kobiety potrafia sie wspierac! Tym bardziej, gdy mowa o tak odważnej i silnej kobiecie jak P. Marlena!

710

zuza 72 ~zuza 72 (Gość)22.10.2018 18:29

Mam dość rządów celebryty, który pokazuje się tylko tam i tylko z tymi którzy zapewnią mu popularność i na tle których ładnie wygląda. Pan Chojniak nie liczy się z potrzebami mieszkańców swojego miasta a wręcz przeciwnie- zadłuża je do granic możliwości na swoje fanaberie i tak zwane "przykrywki". Co gorsze pozwala na utworzenie w centrum Piotrkowa (na terenie dawnych hut szkła) wysypiska śmieci, które w te wakacje dostarczało miastu niezapomnianych zapachów. Jego to nic nie obchodzi, że nie ma czym oddychać! Co więcej nakazuje urządzać imprezy, na których potem się nie pojawia - ma w końcu od tego ludzi, którzy za niego świecą oczami! Wstyd!
Na szczęście jest szansa to zmienić i zmienić Prezydenta Celebrytę na Prezydenta Piotrkowa.
Panu Chojniakowi już dziękujemy!

1612

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat