metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
kto to słyszał ~kto to słyszał (Gość)19.11.2023 13:31

na co komu wybory? Życie w piotrkufku, no muchom się podoba.
Mam nadzieję, że kiedyś wprowadzą order "Za zasługi dla internetu", inaczej po co to wszystko?

30

Europa ~Europa (Gość)19.11.2023 13:28

Napewno kampania będzie ak zwykle z pompą- w końcu łożą na to prezesi miejskich spółek ze swoich wynagrodzeń z kieszeni podatnika. Komitet wyborczy prezydenta ma lokalizację w budynku naszego słynnego już dewelopera i właściciela zgliszczy " Europy" płaci 100 zł miesięcznie za wynajem to się kasy z kieszeni podatników uzbierało na kampanię z pompą, bo gwarancją utrzymania tej mafii w mieście jest Chojniak w urzędzie.....

81

97-300 97-300ranga19.11.2023 11:22

Każdy oby nie sokalski czy wężyk.

1111

go?ć_janusz ~go?ć_janusz (Gość)19.11.2023 12:18

Obiecanki cacanki tylko aby się dorwac do koryta

44

Nikt ~Nikt (Gość)19.11.2023 11:10

Już Ci z rady miasta pokazali wielokrotnie gdzie mają mieszkańców i jak ich traktują. W Piotrkowie potrzeba zmian.

182

Noo luuudzie!!! ~Noo luuudzie!!! (Gość)19.11.2023 10:59

.Do wyborow poł roku.Jeszcze kandydaci nie znani ,a tu prognozy z fusów.

121

Oli ~Oli (Gość)19.11.2023 10:17

Niestety Chojniak przegrałyśmy te wybory. Ludzie się obudzili, urzędnicy już mają wszystkiego dosyć, mieszkańcy są zbulwersowdni kolesiostwem i tą pajęczyną która oplotła nasze miasto. A gwoździem do trumny będzie pycha,pogarda dla drugiego człowieka i brak pomysłu na to miasto.

132

Filipek ~Filipek (Gość)19.11.2023 10:11

Gdyby był człowiekiem honorowym nie kandydowałby w wyborach. Radni są tak leciwi, że nie mają siły myśleć a co mówić o działaniu.
W Piotrkowie jest wiele młodych, wykształconych ludzi, którzy nie boją się zmian i mogą wnieść wiele dobrego dla miasta

152

antypolityk ~antypolityk (Gość)19.11.2023 08:58

Można sobie pisać co się chce, komentować i bawić się w symulacje, a i tak wygra KCH. Tzw. opozycja jest na tak słabym poziomie intelektualno-politycznym, że Chojniak może spać spokojnie. Nawet jeśli w internecie stworzy się wrażenie, że ludzie myślą inaczej. Wyborów nie wygrywa się w sieci...

713

Radosław B ~Radosław B (Gość)19.11.2023 08:41

Ja mam plan startu na prezydenta w najgorszym razie dorady miasta. . Mam już nazwę komitetu. By żyło mi się jeszcze lepiej

111

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat