Mówiłem dwie kadencję temu że wybór Chojniaka oznacza zwijanie miasta i brak perspektyw chociaż pochodzę i mieszkam w gm Wola Krzysztoporska lecz jeżdżę codziennie po mieście tragedia.Najwyzszy czas na zmiany piotrkowianie chyba wiecie co robić
Nigdy więcej Pana K.Ch. i obecnej rady!
Nigdy więcej Pana starosty P. W.!
Za kadencji tych Panów miasto oraz powiat stoczyły się na dno.
Wystarczy powiedzieć o magazynach zlokalizowanych w pobliżu PT. Większość stoi pusta. To świadczy o znikomej atrakcyjności Piotrkowa i powiatu.
W Woli Krzysztoporskiej najwyższy czas zmienić wójta. R.D. już czas mija. Ja i cała moja rodzina chcemy zmiany wójta. Mamy nadzieję, że znajdzie się jakiś kreatywny kandydat na wójta.
Problem tego pana polega na tym, że choć w życiu człowieka egocentryzm jest naturalną postawą rozwojową, zarówno umysłową jak i moralną, ma to jednak miejsce na określonym etapie rozwoju ale dziecka (okres przedszkolny). Później, a szczególnie w życiu dorosłym, jest objawem niedojrzałości, a co za tym idzie niedostosowania do życia w społeczeństwie.
Żeby coś zmienić w mieście to nie należy go wybierać na prezydenta . Proste.
Wężyk już pewnie w blokach startowych jest. Do sejmu sie nie udało, na papieża kandydowac nie da rady na prezydenta czas kolejny raz ! (Oby też nic z tego nie wyszło)
Na pewno nie zagłosuje na obecną władze bo jest do wymiany cała a jeśli chodzi o rząd nasz i premiera to każdy tylko nie rudy jego czas minol miał okazję dać i pokazać że Polska jest na pierwszym miejscu a nie pokazał
Widzę tutaj w 90 procentach opinie nie przychylne. I bardzo dobrze. Może wreszcie Piotrków się obudził.
Ten pan nie nadaje się na to stanowisko, tutaj jest potrzebny ktoś konkretny, z jajami.
Oceniam tylko to co zostało ostatnio zrobione w Piotrkowie, albo raczej co i ile nie zostało zrobione lub wręcz zaniedbane i porzucone :-( Wszyscy których ja znam i którzy popierali Chojniaka dzisiaj mówią że głosowanie na niego to był błąd!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!