Wężyk już pewnie w blokach startowych jest. Do sejmu sie nie udało, na papieża kandydowac nie da rady na prezydenta czas kolejny raz ! (Oby też nic z tego nie wyszło)
Żeby coś zmienić w mieście to nie należy go wybierać na prezydenta . Proste.
Problem tego pana polega na tym, że choć w życiu człowieka egocentryzm jest naturalną postawą rozwojową, zarówno umysłową jak i moralną, ma to jednak miejsce na określonym etapie rozwoju ale dziecka (okres przedszkolny). Później, a szczególnie w życiu dorosłym, jest objawem niedojrzałości, a co za tym idzie niedostosowania do życia w społeczeństwie.
W Woli Krzysztoporskiej najwyższy czas zmienić wójta. R.D. już czas mija. Ja i cała moja rodzina chcemy zmiany wójta. Mamy nadzieję, że znajdzie się jakiś kreatywny kandydat na wójta.
Nigdy więcej Pana K.Ch. i obecnej rady!
Nigdy więcej Pana starosty P. W.!
Za kadencji tych Panów miasto oraz powiat stoczyły się na dno.
Wystarczy powiedzieć o magazynach zlokalizowanych w pobliżu PT. Większość stoi pusta. To świadczy o znikomej atrakcyjności Piotrkowa i powiatu.
Mówiłem dwie kadencję temu że wybór Chojniaka oznacza zwijanie miasta i brak perspektyw chociaż pochodzę i mieszkam w gm Wola Krzysztoporska lecz jeżdżę codziennie po mieście tragedia.Najwyzszy czas na zmiany piotrkowianie chyba wiecie co robić
Te wszystkie utyskiwania i negatywne opinie o obecnej władzy, to takie bicie piany. Na dzień dzisiejszy tak naprawdę nie widać konkretnej, charyzmatycznej z dużą wyobraźnią i pomysłami osoby jako kontrkandydata. Do takiej roli trzeba się konkretnie przygotowywać przez wiele lat i budować swój pozytywny wizerunek. Ale takiego wizerunku nie buduje się na prymitywnej totalnej krytyce nie proponując nic w zamian. Już jest za mało czasu by taką osobę przygotować i wypromować. To musiałby być ktos akceptowalny również przez stały tzw "żelazny" elektorat, bo polityka to nie jest zabawa w piaskownicy lokalnej, to sztuka pozyskiwania ludzi również ze strony przeciwnej. Polityka nie znosi próżni. W zasadzie jedyny i mogący mieć szansę na sukces to obecny poseł. Ale czy zrezygnuje z zasiadania w poselskiej ławie?
Wg mnie reszta chętnych ma niewielkie szanse, bo czasu już jest niewiele.
Panie Chojniak dla dobra tego miasta i jego mieszkańców prosimy nie kandydować już nigdy więcej na na to stanowisko.
Za dużo autopromocji i buty, za mało dowodów na skuteczność i deklarowaną miłość do Piotrkowa..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!