Jestem przekonany że to jest ostatnia kadencja tego pana !! Piotrków się budzi!! Za długo panie Chojniak , za długo.
Czekamy na referendum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dopiero potem wybory.
kilka osób pisze na epiotrkow a reszta wybiera Chojniaka i ta reszta ciągle narzeka a i tak wybiera. Dlaczego? Prawdopodobnie dlatego, że nie ma kontrkandydata.
Ja podziwiam grupę referendalna za ich działanie i zmianę naszego miasta.
Uważam że kandydat od tej grupy będzie miał największe szanse na wygrana. Ciekawe tylko ile osób spotka się w prokuraturze po zmianie władzy.
Takiego prezydenta miasta jak ma Tomaszów M nam potrzeba można brać przykład z tego miasta ile się robi dla mieszkańców i gdzie idą ich podatki nie trzeba wymieniać
Oj,tam przyjdzie chojniak do haeringa ,rozda po długopisie jsk 4 lata temu i ,,dowartościowani",na niego zagłosują.
Jeśli obecny prezydent będzie miał za przeciwników: Kozłowskich, Sokalskich obojętnie którego, Wężyków, Janików to może nic nie robić a i tak wygra wybory.
Strasznie niereformowalna i zapatrzona w swoje poglądy osoba, otaczająca się tylko podobnymi do siebie. Zraził mnie do siebie na potęgę i ta jego pajęczyna ,cos okropnego.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!