Wszystko ładnie,pięknie tylko dzisiaj pół dnia huczały te samoloty w okolicach Bujen... masakra :/
Ludzie skończcie z tym lotniskiem. Ważniejsze wg mnie jest obniżenie podatków i zmniejszenie bezrobocia. A że teraz sie rozgrywa walka polityczna to nie nasza sprawa. !!!
zrób z niej użytek i strzel sobie w ten pusty łeb.
może policja albo straż miejska wzieła by się do roboty i wystawiła kilka mandatów za nadmierny hałas bo dzisiaj na ul. zalesickiej to można było fioła dostać !!! tv w domu nie było słychać więc mam w nosie wiatrak tak jak piloci mają w nosie cisze i spokój mieszkańców !!!! pasjonaci lotnictwa się karwasztwarz znaleźli !!!
wojenka polityczna trwa nadal...i chodzi tylko o władze i wpływy...przykre to...
nie wiem kto daje tak pusty minusa ale tylko o te wplywy chodzi...są rozne podteksty ale tylko o jedno chodzi
Życzę wygranej! Jak mozna dopuścić do postawienia wiatraka przy lotnisku ! Masakra jakaś!
Jeden chce zestrzeliwać samoloty z wiatrówki, a drugi, by czarni i niebiescy wlepiali pilotom mandaty. Trzeci zapewne mieszka w pokoju pomiędzy nimi i każe nazywać się Napoleonem, ale tutaj nie pisze, bo siedzi nad planami bitwy... Internet trafił do psychiatryków. Postęp, kurde!
Gdyby lotnisko było pod patronatem Chojniaka, nie byłoby problemu, prawda?
Może zapytajcie mieszkańców w promieniu 3 km a napewno okaże się że każdy woli wiatrak niż te okropnie hałasujące samoloty i pijanych skoczków w ogródkach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!