Tak rzecze "aŁtorytet".Ludzie masowo wstępują w szeregi sld!Trzeba budować nowe komitety!Do roboty!Do roboty!Huurrrrrrraaaaaaaaaa!
kościół powstanie pomiędzy nowo budowanym blokiem TBS a strawą. powstanie również ulica od Modrzewskiego do Polnej, przedłużenie Zamenhofa..
W budżecie miasta znajdą się pieniądze na budowę ulicy do kościoła?
Panu Prezydentowi Chojniakowi dziękujemy!!!
Brawo dla radnych i dla ich wspaniałych głosów na sprzedaż ziemi brawo panowie, barwo. Kobieta musiała Wam pokazać co to znaczy mieć "jaja" i jedynuie pani Gletkier sie odezwała w tej sprawie(i oczywiscie panowie z lewicy). Dla mnie ta rada od tej pory to banda posranców, żałuje każdego swojego głosu do tej pory który oddałem na prawice!
Fotki
Fotkiranga
08.06.2011 10:08
przeczytałem komentarze wszystkie i całkowicie się zgadzam,ze potrzebniejsze są inne rzeczy niż kościół na pewno i na pewno wie o tym również P. Prezydent Krzysztof Ch. ale no właśnie ale...cóż na świecie jest tak ,że zawsze jest coś za coś a w świecie zaściankowej polityki jest zawsze i na pewno.Przecież P. Prezydent na Ch. musi pospłacać długi , które zaciągnął w czasie kampanii wyborczej i pomalutku je spłaca - bo jakby to wyglądało aby wszyscy zaraz po wyborach dostali obiecane apanaże.A tak proszę doradca do spraw sportu,doradca do czegoś , doradczyni do czegoś , i dalej i dalej.NO i wreszcie przyszedł czas na najpotężniejszego promotora i protektora - Kościół , który jak wiemy bierze wszystko a zachłanność jego nie ma końca !i tu w tej chwili nie ma znaczenia ,ze coś jest bardziej potrzebne obiecane i koniec - trzeba "cielca nauczyć chodzić po schodach " i koniec a jak jeden user nie mógł pojąć skąd kościół ma już warunki zabudowy a "dyskusja" o terenie "dopiero w trakcie"-to możne mu naswietiłem szczyptę jak działa polityka na szczeblu gminnym w wykonaniu " profesjonalistów " - jeszcze wiele spraw Was zaskoczy - pozdrawiam
Następny"aŁtorytet"
A ty gdzie sie kryłeś co? Na zmywaku robiłeś bo przez pół roku cie na forum nie było widać? Angole netu nie mieli na kwaterce?
To dobrze, że wartość działki określi, lub określił rzeczoznawca. Jak rozumiem, powinna być to cena wyjściowa do przetargu. A zatem p. prezydencie, dopiero po przetargu dowiedzielibyśmy się jaką wartość stanowi owe 100%. Jeżeli się mylę, to proszę mi jako nie ekonomiście to wytłumaczyć. I nie chodzi mi tu o dar przekonywania, tylko o logikę. Z góry dziękuję.
Nie wiem co bierzesz,ale podoba mi się jak działa.Hallo!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!