Nie będziesz nam tu rządził.
W okolicy Modrzewskiego są dwa kościoły: NMP (dawny blaszak), NSJ.napisał-a~kris~Gdzie Rzym a gdzie Krym?Co za bzdury wypisujesz,myślisz że mieszkańcy piotrkowa w odróżnieniu od Ciebie nie znają topografi miasta?Przestań wreszcie posługiwać się kłamstwem,nie matacz!
Oczywiście że brak tam kościoła. Ach ta Wronia! Najpierw kroki skierujemy do US , po wykryciu przestępstwa karno - skarbowego czekać Nas będzie areszt , po odbyciu kary brykniemy do kościółka. A potem? A potem , to nam pozostanie tylko noclegownia! Cóż za twórcza ulica.... Nie 3 ,a 4 w jednej!!!!
Ale w jakim mieście? Bo w Piotrkowie Trybunalskim nie ma takiej ulicy. Jest ulica Próchnika. Adama Próchnika (1982-1942): http://pl.wikipedia.org/wiki/Adam_Pr%C3%B3chnik
Cała sprawa skończy się następująco:nowy kościół tam powstanie,a jako ukłon w stronę protestujących przed kościołem zrobią mały skwer.Podobnie jest na Belzackiej,z tego co się orientuję jest tam skwer im.Wyszyńskiego.
co?co ty chcesz oddać muchom?studiujesz biologię?nie wiedziałem że insekty łączą się w komitety.doprawdy zadziwiłaś mnie insektologu andziu
Ale głupi!Gdyby głupota miała skrzydła,łatałbyś jak gołębica!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!