Moi drodzy, po co się pienić dzisiaj. Zachowajcie energię na jesienne wybory i zacznijcie w końcu wyciągać wnioski i myśleć. Wybierzcie w końcu ludzi, którzy nie szkodzą miastu, nie wyskakują z chorymi pomysłami, którzy zajmą się prawdziwym lobbingiem i ściąganiem tutaj inwestorów, a nie pierdołami, tematami zastępczymi i imprezkami na pokaz, którzy nie bredzą na sesjach o duperelach, o mało istostnych sprawach, którzy nie tracą energii na pyskówki i docinanie sobie wzajemnie, lecz zajmą się sprawami istotnymi dla przyszłości mieszkańców. Przecież stąd już wkrótce nawet gołębie pouciekają.
A ja się pytam.Dlaczego Straż Miejska nie pracuję w nocy?Panie Jacku czas pomyślec!
To, że ustawa coś umożliwia, jeszcze nie oznacza, że trzeba wyłazić przed szereg. Szkoda, że Chojniak nie próbuje wypromować Piotrkowa w bardziej chlubnych kategoriach. Ale, cóż, wtedy musiałby się postarać.
hehe. Dobre. Czyli po 22 to tylko spod lady w nowej cenie powiększonej o ryzyko i lepszy smak, bo jak wiadomo zakazany owoc smakuje najlepiej... po 22.
Brak sprzedaży = mniejszy zysk = większe podatki. Poprawna forma.
Co do pomysłu, Polska to nie Niemcy, Piotrków to nie Berlin
Chcieliście pisu i chojniaka to macie !!!!!!!!!!
Panie Chojniak, a myślałam, że żyje w wolnym kraju i nikt mi nie zabroni kupić alkoholu po 22. Dobrze, że kilka sklepów całodobowych jest poza miastem ;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!