Bandy piotrkowskich intelektualistów będą chodziły po nocy z flaszkami mleka i zakłócały ciszę - najlepiej w okolicy ul. Łódzkiej. Trudno ich będzie ukarać, bo nie dość że piją mleko popierając polskie rolnictwo, to jeszcze intelektualiści. A nie ma bardziej bezkarnego człowieka od intelektualisty z flaszką mleka w łapie, śpiewającego pełnym głosem "Ludu mój, Ludu, cóżem ci uczynił".
Panie Prezydencie kto jak będzie chciał się napić i tak kupi,niech pan nie szaleje,bo miasto nie zarobi,ale mety zarobią
Super pomysł:) ja mieszkam w kraju gdzie alkohol jest tylko w monopolowym od 10 do 18 w zwykły dzień i 10 do 15 w soboty piwo w spożywczym do 20 i nie ma problemu
a moze by tak zabrac koncesje na sprzedarz alkoholu w prywatnych sklepikach na przedmiesciach PT gdzie po godz 16piwo wodka i wino pija pod sklepem a pozniej wsiadaja na rowery lub co gorsze na motor lub do samochodu i jada do domow a porzucane butelki po malpkach poniewieraja sie 24godz na dobe
Człowieku! A od czego jest Policja i Straż Miejska jeśli ktoś zakłóca spokój? Tym sposobem należałoby zakazać spacerów z psami, bo kilka osób się poskarżyło, że na chodniku znaleźli psią kupę. Na Boga zacznij wreszcie sam TRZEŹWO myśleć, bo w końcu wszyscy z tego miasta wyjadą poza pracownikami UM i emerytami.
Panie Prezydencie proszę zakazać sprzedaży alkoholu na słoneczku tam są dzieci
No nareszcie sobie dorobię i tak cierpię na bezsenność , czy mogę liczyć na dotacje na towar
Piotrków moje drugie miasto no powiem wam że się rozwijacie Macierewicz aż mlaska zachwytu przed Rydzykiem będzie się chwalił jak jego elektorat trzeźwości żyje .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!