Głupota. Sami wprowadzają się w kozi róg - brak sprzedaży = mniejszy zysk.
Niedługo to się zesrać po 22 zabronią bo echo po rurach będzie szło
Pierwsza moja reakcja była negatywna. W jakimś sensie to ograniczenie wolności. Ale z drugiej strony, próbowałem sobie przypomnieć kiedy leciałem po alkohol po godz. 22ej... . Nie przypomniałem sobie.
Brawo :))) Więcej takich inicjatyw Chojniaka a ludzie odpowiednio mu przy urnach podziękują :))) Brawo Krzysiek
Każdy który jest przeciw tej dobrej inicjatywie pewnie ma problem z alkoholem. Są specjalne terapie. A w ostateczności można się wyprowadzić do Tomaszowa. Tam takie towarzystwo jest jak najbardziej akceptowane.
Niedziela wolna od handlu, Żabka, ul. Łódzka. Żabka zamknięta a trzech kolesi z rana stoi koło tej Żabki i piją piwo. Ha ha ha. Otwarcie, mimo, że zakaz spożywania alkoholu w miejscach publicznych. Panie Prezydencie to się dzieje ciągle ma Pana ulicy.
Człowiek wyjdzie z roboty o 22 i nawet piwa się nie będzie mogl napić porażka
Całe szczęście stacja pliw D&D za trasą w kierunku na Łask leży w gminie Grabica i tam łapska chojniaka nie sięgają!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!