No to chyba żart... Miasto umiera, bo nie ma pracy dla młodych ludzi (branże IT albo jakieś fabryki). Ludzie wyjeżdżają. Jedyną rozrywką jaką można sobie w tym mieście zapewnić to iść po dwa piwa i ze znajomymi kulturalnie wypić w domu, ale nie! Pan prezydent miasta chce jeszcze bardziej dokręcić śrubę i totalnie wyludnić miasto. Miałem na pana głosować w najbliższych wyborach, ale chyba zmienię zdanie i zagłosuję na kogoś, kto jest bardziej przychylny mieszkańcom.
do tej pory głosowałem na Pana Panie prezydencie na wyborach, jeśli Pan to wprowadzi to nigdy więcej na Pana nie zagłosuję !!! I to nie dlatego, że kupuję alkohol po 22, bo praktycznie wcale nie piję alkoholu, sporadycznie jedno piwo od wielkiego dzwonu. Ale dlatego, że nie znoszę organicznie jak mi ktoś czegoś zakazuje !
Bardzo dobrze! Gdyby alkohol możnaby bylo kupowac w weekend byloby o niebo lepiej.. nie bez powodu Polska slynie z picia wódy i ile to Polacy nie potrafią wypić. Ogarnijcie sie!!!! W głowach Wam sie poprzewracało
W końcu Piotrków to miasto emerytów i po godz. 22-giej musi być obowiązkowy capstrzyk, bo starsi ludzie muszą iść spać.
Niech działa prezydent, niech działa dalej... Może w końcu mieszkańcy pójdą po rozum go głowy, obudzą się i wybiorą nowego prezydenta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!