Mojego głosu, mojej rodziny i moich znajomych już nie masz prezydencie. Nikt nie będzie mi mówił, o której godzinie mogę kupić legalny alkohol. Przegrałeś
To dobra decyzja wg mnie. Chyba po raz pierwszy od dawna zgadzam się z Krzysztofem. W Dublinie to działa i przynajmniej pod monopolkami jest cicho w nocy. Ja bym rozszerzyłbym zakaz to z 22-6 do 22-10, by nie widzieć pijanych ludzi już o 8 rano :)
Panie Radny Dziemdziora skoro występują zakłócenia porządku przy sklepach nocnych i jak mówi Prezydent dochodzą do niego takie informacje to dlaczego Pan czy Pan Prezydent nie zgłosiliście tego do Straży Miejskiej. Skoro Straż Miejska nie wywiązuje się ze swoich obowiązków to trzeba zamknąć sklepy. Gratuluję logiki.
Może Straż Miejską też należy zamknąć.
Panie Chojniak, śmiechu warte! Idź pan w ...j z takim żartem!
i bardzo dobrze ! takiego Prezydenta nam trzeba ! aby pilnować porządku, na ulicach gdzie są monopole... brawo :)))
On nie przegrał wyborów.zobaczycie,że wygra kolejne wybory.ale co teraz lament?obudziliście się?od lat partaczy miasto,a poparcie ma w większości u starszych bo na ambonie ksiądz laurki my wystawia.jak bylo referendum kilka lat temu aby go odwołać to olaliście-frekwencja niska.ludzie,cofamy się.zalatuje komuną-propaganda w tv,zamykanie marketow w niedziele,dyktatura tylko jedno się nie zgadza,za komuny kler miał guzik do gadania.teraz klechy mają swoje 5minut
ja swój pogląd na ten temat zaprezentowałem w grudniu minionego roku i go podtrzymuję - https://www.epiotrkow.pl/news/Czy-radni-wprowadza-zakaz-sprzedazy-alkoholu,30638,0,3#comment
Ludzie Kochani, czy tak na prawdę potrzebne Wam są te całodobowe sklepy z alkoholem? Chodźcie do nich codziennie? Właśnie tym zachowaniem widać ile osób nadużywa alkoholu. Bulwersacja, bo nie napije się Heniek z Wieskiem wina albo czegoś innego. Rozumiem, że alkohol jest dla ludzi ale bez przesady.
brawo panie prezydencie teraz jeszcze zamknijcie kebaby pod pretekstem walki z otyloscia mieszkancow a później drogi walcząc ze smogiem, miasto powinno się nazywać pacanow a nie piotrkow
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!