Urodziłem się i wychowałem w Piotrkowie! Studia skończyłem w innym mieście. Do mojego rodzinnego miasta nie wróciłem. Nic nie oferuje ludziom nie mających układów!!!
Wyjechałem z tego krajo bo tu rzyc sie nie da,same podatki,nakazy i rozkazy.
A zbędnych urzędników więcej!!! Prawda jest taka, że rozrośnięta biurokracja niszczy Polskę i okrada obywateli za pomocą wszelkiej maści podatków.Jeśli to szaleństwo się nie skończy to będzie słabo...
Radomsko w rozkwicie a Piotrków?http://www.radomsko.pl/nowa-spolka-zainwestuje-65-milionow-w-nowoczesna-fabryke,ne,mg,1,8,4958
Według statystyk jest 71,5 tys. mieszkańców. A tak naprawdę? Pewnie koło 60 tys a może i mniej. Tak jak ktoś już niżej napisał że jest zameldowany a nie mieszka tu od 7 lat. Takich ludzi głównie młodych są tysiące. Warszawa, Łódź, Wrocław, Anglia, Niemcy itd.. To miasto jest wymarłe. Wystarczy się przejechać autem ulicami by zobaczyć że co druga osoba która idzie chodnikiem to 50+
Za to w Łodzi w tym zakresie jest wspaniale bo tam rządzi PO było ponad 800 tys. teraz 680 tys. Kraków już przegonił a Wrocław coraz bliżej mimo tego, że zabrali nam S-8 zostawili tiry.
To tak jak ze smogiem wiaterek zawieje powietrze doskonałe, nie zawieje trochę gorsze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!