metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
97-300 97-300ranga07.02.2020 21:12

A wszystko to przez lata zaniedbań lewaków.

05

gość2 ~gość2 (Gość)07.02.2020 14:29

Według statystyk jest 71,5 tys. mieszkańców. A tak naprawdę? Pewnie koło 60 tys a może i mniej. Tak jak ktoś już niżej napisał że jest zameldowany a nie mieszka tu od 7 lat. Takich ludzi głównie młodych są tysiące. Warszawa, Łódź, Wrocław, Anglia, Niemcy itd.. To miasto jest wymarłe. Wystarczy się przejechać autem ulicami by zobaczyć że co druga osoba która idzie chodnikiem to 50+

151

Alan ~Alan (Gość)07.02.2020 15:53

A zbędnych urzędników więcej!!! Prawda jest taka, że rozrośnięta biurokracja niszczy Polskę i okrada obywateli za pomocą wszelkiej maści podatków.Jeśli to szaleństwo się nie skończy to będzie słabo...

121

emanuel fangio ~emanuel fangio (Gość)07.02.2020 16:10

Wyjechałem z tego krajo bo tu rzyc sie nie da,same podatki,nakazy i rozkazy.

59

gość ~gość (Gość)07.02.2020 22:28

Wszystko przez budowę A1.Ludzie z tych nerwów wylatują za granicę.

02

gość ~gość (Gość)07.02.2020 16:19

Ja widzę wręcz przeciwnie moi sąsiedzi rozmnażają się jak kocięta

61

gość ~gość (Gość)07.02.2020 13:06

Urodziłem się i wychowałem w Piotrkowie! Studia skończyłem w innym mieście. Do mojego rodzinnego miasta nie wróciłem. Nic nie oferuje ludziom nie mających układów!!!

433

gość ~gość (Gość)07.02.2020 14:30

Nie mam nigdzie znajomości więc się stąd wyprowadziłem

141

eP-cimów ~eP-cimów (Gość)07.02.2020 18:43

Odpowiedzialność za wszystko spada na wybieralnego w Wyborach Prezydenta Miasta, który do pomocy ma Radę Miasta i podlegające mu Urzędy, Spółki-córki i inne instytucje.
To Prezydent Miasta, winien przedstawić co zrobił dla Miasta i Mieszkańców - każdego miesiąca jest dzień wypłaty poborów.
Dla przykładu - od ponad 20 lat na Słowackiego pod Nr 20 stoi wyremontowana kamienica z brakiem elewacji. Jest to szpetota dyskryminująca całe centrum miasta. Aby dokonać remontu kamienicy, musiała być wydana Decyzja-zgoda Magistratu. Co robi Urząd, co robi Architekt Miasta, co robi Nadzór Budowlany - oczywiście tyle lat i nic, a ruina jak straszyła niedokończonym remontem tak straszy.
Kolejne; ul. A. F. Modrzewskiego, skrzyżowanie z Źródlaną - ogrodzenie na fundamencie betonowym w krawędzi jezdni, stwarza zagrożenie dla ruchu samochodowego i pieszych - brak chodnika. Kto wydał zezwolenie ? ? oczywiście Główny Architekt Miasta za wiedzą i zgodą Magistrat. Oby nic się tam nie stało. I znowu co robi Magistrat, Architekt Miasta, Nadzór Budowlany ? ? Nadzór może goni chłopków za spacerniki dla Azorów.
Kolejne itd. itd ........... takie są wizytówki Miasta Piotrkowa ..........

132

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat