W Piotrkowie coraz mniej mieszkańców,za to na forum pajacy coraz więcej,zwłaszcza ten,który używa mojego nicka.
A ja widzę tutaj bardzo duży potencjał: z magazynów to napewno jest z 20 baniek podatku. Dodatkowo w tych okolicznych miejscowościach jest mnóstwo firm usługowych. Niedług tam nie ujrzysz rolnika. Pozostali dojeżdżają i pracują w Piotrkowie i mogli by podatek dochodowy zostawiać w Piotrkowie.
Mnóstwo domów buduje się max-2-4 km od Piotrkowa.
A Mediateka stoi,żywej duszy obok i wewnątrz, nie zarobią nawet na oświetlenie,sprzątanie, mycie szyb....i tak się wydaje pieniądze w tym mieście..
Wcale się nie dziwię jak płacą tutaj gorzej jak na Ukrainie a ceny za mieszkania droższe jak w łodzi widać że to miasto jest 100 lat za epoka kamienia łupanego
ja nie mieszkam tam bo jak szukałem pracy to tylko na 1/2 albo czarno wiec nie
Dojna zmiana wykończy wszystkich opłaty za śmieci i za wszystko wzrastają i co Prezes sobie myśli ,że ktoś będzie dzieci robił po to by więcej haraczu płacić. Tak nas okradają już od 30 lat solidaruchy i końca gnębienia narodu nie widać a dziś czytam ,że już myślą nad zakazem rozwodów to dopiero będzie cyrk. Chory kraj pod rządami chorych polityków
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!