Najgorszy jest brak godziwej pracy poza tym ceny mieszkań jak i opłaty do spółdzielni są z kosmosu
W Piotrkowie nie ma dobrej pracy, nie ma perspektyw to co się dziwić. Emeryci w większości głosują na Chojniaka bo pokazuje się w kościołach i daje kase na kościoły. Im więcej nie potrzeba!
Najdroższe opłaty w regionie przykład woda A za granicą miasta w sąsiedniej gminie już taniej
Nawet młodzi co wzięli mieszkanie na kredyt nie pracują w tym mieście tylko w nim śpią.
Jestem piotrkowianinem starej daty! Pamiętam okres PRL-u i transformacji. Porównując do czasów dzisiejszych daje się zauważyć, że Piotrków przestał się rozwijać! Brak radości życia i ofert rozwoju dla młodych ludzi!
nic sie nie zmieni a bedzie jeszcze zle mlodzi nie widza tu perspektyw brak pracy zarobki najnisze w calym kraju a media mieszkania wynajecia jak warszawie lodzi
ja uwielbiam te miasto bo wiem ze jestem kims
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!