Jednak zmieniam zdanie. To ŚWIETNY zakaz! Rozwiązuje dużo problemów. Np. stan dróg w Piotrkowie (ul.... tu wpisz którą chcesz), standard edukacji (dostęp do choćby przedszkoli), szaloną liczbę inewstorów w mieście...itd.. Popieram radę tegoż miasteczka (a możę "radkę" skoro miasteczka). Zajmuje się PRAWDZIWYMI problemami, a nie jakimiś tam pierdołami. WOW! Europa!
Masakra!!!! Dlaczego nikt nie pyta mieszkańców o zdanie!! Nie tylko emeryci mieszkają w tym mieście !!! To chyba decyzja która nie pomoże w wygraniu wyborów...
u mnie blisko sklepu nie ma a policja czy straż notorycznie są wzywani do jednej i tej samej rodziny dwa lub trzy razy w tyg.a oni w sklepie wódki nie kupują... czy ten zakaz coś da??? jaka władza sprawująca takie zakazy i nakazy... żenada ...
I pomyśleć, że dorośli ludzie zajmują się takimi pierdołami i komplikowaniem spraw prostych. A po kiego grzyba te limity? Czy ktoś naprawdę jest przekonany, że bez ustalonych limitów ludzie zaczęliby otwierać nowe sklepy bez opamiętania? Ilość potencjalnych klientów jest ograniczona, więc i ilość punktów handlowych ustali sam rynek! Czy nikt spośród obradujących nie zna podstawowych praw ekonomii? Po co regulować coś, co może wyregulować się samo? Czy naprawdę w Piotrkowie nie ma ważniejszych problemów do rozwiązania? Co w następnej kolejności będą regulować? Dopuszczalny limit pogłowia sumów w Strawie?
Ja tam się cieszę.Nie będę musiała chodzić na nocki do zagloby.Popieram.
Panie Gajda godzinę policyjna przywroc... pakuje walizki i uciekam z tego patologicznego miasta jak najdalej... a kiedyś kochałem to miasto...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!