Bardzo dobrze. Tępić cwaniactwo. Na takich muszą się składać wszyscy uczciwie płacący.
A proszę mi odpowiedzieć jeśli ktoś wie, czy Ukraińcy w naszym mieście płacą za śmieci? Bo w przyszłym roku możliwe, że 70 będzie za osobę jak tyle będziemy produkować...
A z jakiej racji moimi danymi będą szastac inne urzędy,przecież chroni nas rodo,ja muszę wyrazić na to zgodę.a co do śmieci to wcześniej obowiązywały nas różne ceny za śmieci segregowane i niesegregowane teraz płaci się jedną kwotę.co z tego że posegreguje jak przyjeżdża jedną śmieciarka i zabiera wszystko i te segregowane i niesegregowane razem
Oj chyba Krzysztof ma ochotę przejechać się pojazdem jednokołowym, dwuchwytowym z napędem mięśniowym.
Mieszkam z żoną mam u siebie zameldowane dzieci ale nie przebywają tu wiec za nie nie płacę bo niby z jakiej racji i co mi urżędnik zrobi może sobie pogadać tylko to że ktoś jest zameldowany nie oznacza ,ze tu mieszka a w dzisiejszych czasach niekoniecznie trzeba mieć meldunek bo nie jest to wymagane
Jedno udostepnienie moich danych z spółdzielni albo innego podmiotu i gwarantuję, że się nie wypłacie.
Windykacje wysyłać łatwo ale już trudno było wysłać informację kiedy są odbierane śmieci za ile Na początku roku nikt nie informował wszyscy myśleli że ludzie się dowiedzą na zasadzie plotki i kto za to odpowiada Szanowny urzędzie
Najpierw, żeby z kogoś choć 1 zł ściągnąć to musi być orzeczenie sądowe. Niech się lepiej urząd przyszykuje finansowo na odszkodowania dla mieszkańców.
To oznacza, że jak nie mieszkałem w Piotrkowie przez 25 lat ale płaciłem za mieszkanie to zwrócą mi kasę za te wszystkie lata ? super.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!