metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Borajstwo ~Borajstwo (Gość)08.06.2022 18:13

A ja się zastanawiam co z osobami, które są zameldowane w Piotrkowie - w mieszkaniach rodziców, dziadków - jednocześnie od lat tu nie mieszkają - bo wyjechali na studia, do pracy czy z innych powodów. Jednocześnie - uczciwie płacą za śmieci w miejscu, w którym aktualnie zamieszkują. Już widzę te dziesiątki, jeśli nie setki wezwań, zupełnie chybionych i tych ludzi zjeżdżających tłumnie do miasta, żeby się tłumaczyć z tego, z czego teoretycznie tłumaczyć się nie muszą?

92

Moje i już. ~Moje i już. (Gość)08.06.2022 22:23

Jeśli chcą mojej zgody na udostępnienie danych osobowych proszę się zwrócić do mnie na piśmie. Jak jak coś chce z urzędu to muszę wypełniać stos papierów. W drugą stronę też tak to działa. Pozdrawiam

162

Dzaga ~Dzaga (Gość)09.06.2022 19:06

A co kogo opchodzi gdzie mieszka warzne ze placi za śmieci najgorszy jest monitoring osiedlowym itp

10

emeryt ~emeryt (Gość)09.06.2022 21:39

Weryfikacja "zgodności z deklaracją" powinna być robiona na bieżąco, a nie gdy mleko się już wylało. Czy miasto zwróci różnicę tym co wnosili sumiennie opłaty, jak się okaże że będą wyegzekwowane pieniądze mniejsze lub większe od nieuczciwych mieszkańców?

51

To ja ~To ja (Gość)09.06.2022 21:52

Teraz najwięcej się będą wypowiadać Ci, którzy nie płacą.
Jakoś ludzie nie protestują ( bo RODO....) jak lecą do MOPR po pieniążki np z tarczy osłonowej. MOPR ściąga dane o zarobkach z US i jest git.

51

RODO ~RODO (Gość)08.06.2022 16:50

Jeśli którąkolwiek instytucja czy to przedszkole, szkoła czy NFZ czy spółdzielnia mieszkaniowa przekaże moje dane innemu podmiotowi bez mojej zgody zostanie pociągnięta do odpowiedzialności.

168

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat