Czy znalezienie tych duchów spowoduje, że będziemy za śmieci płacić mniej?
O ile znam życie to nie.
Jak zwykle zawsze traci ten kto uczciwie płaci.
A ile to właściwie mieszkańców liczy Piotrków jakże Trybunalski.? Czy jest jakaś "aplikacja" ,która to wie. Tym bardziej ,że napływ "braci" ze wschodu pewnie wszystko wywrócił do góry nogami.
Urzędnicy jak zwykle szukają swoich wielo tysięcznych pensji i 13-stek i 14-stek...
Połowę Was wypier...ić z niepotrzebnie zajmowanych stanmowisk i do łopaty!
Może opłatę za śmieci odliczajmy od podatku? Jeśli w Piotrkowie jest 70 tys. mieszkańców a za śmieci płaci tylko 57 tys. to jeśli wszyscy zapłacą to powinno być taniej.
A co z tymi którzy przywożą samochodami i podrzucają śmieci obok śmietników na osiedlach. Często są to odpady z warsztatów samochodowych np zderzaki czy opony. Czy to niech ich należy namierzyć i odpowiednio nagrodzić?
A co z gospodarstwami, gdzie ktoś realnie nie mieszka, bo jest w domu np 3 dni w miesiącu i w zasadzie nie generuje smieci, a płaci! Będą zwroty?
Jest PESEL jest osoba za nieletnich rodzice płacą, płacić nieważne gdzie się mieszka do kasy państwowej a państwo niech się martwi co z tymi śmieciami robić
Kiedy mi miasto i państwo odda pieniądze które mi kradnie nie to i ja nie oddam
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!