Mieszkam z żoną mam u siebie zameldowane dzieci ale nie przebywają tu wiec za nie nie płacę bo niby z jakiej racji i co mi urżędnik zrobi może sobie pogadać tylko to że ktoś jest zameldowany nie oznacza ,ze tu mieszka a w dzisiejszych czasach niekoniecznie trzeba mieć meldunek bo nie jest to wymagane
Oj chyba Krzysztof ma ochotę przejechać się pojazdem jednokołowym, dwuchwytowym z napędem mięśniowym.
A z jakiej racji moimi danymi będą szastac inne urzędy,przecież chroni nas rodo,ja muszę wyrazić na to zgodę.a co do śmieci to wcześniej obowiązywały nas różne ceny za śmieci segregowane i niesegregowane teraz płaci się jedną kwotę.co z tego że posegreguje jak przyjeżdża jedną śmieciarka i zabiera wszystko i te segregowane i niesegregowane razem
A proszę mi odpowiedzieć jeśli ktoś wie, czy Ukraińcy w naszym mieście płacą za śmieci? Bo w przyszłym roku możliwe, że 70 będzie za osobę jak tyle będziemy produkować...
Bardzo dobrze. Tępić cwaniactwo. Na takich muszą się składać wszyscy uczciwie płacący.
Kiedy mi miasto i państwo odda pieniądze które mi kradnie nie to i ja nie oddam
Jest PESEL jest osoba za nieletnich rodzice płacą, płacić nieważne gdzie się mieszka do kasy państwowej a państwo niech się martwi co z tymi śmieciami robić
A co z gospodarstwami, gdzie ktoś realnie nie mieszka, bo jest w domu np 3 dni w miesiącu i w zasadzie nie generuje smieci, a płaci! Będą zwroty?
A co z tymi którzy przywożą samochodami i podrzucają śmieci obok śmietników na osiedlach. Często są to odpady z warsztatów samochodowych np zderzaki czy opony. Czy to niech ich należy namierzyć i odpowiednio nagrodzić?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!