metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
assa ~assa (Gość)09.08.2014 10:09

"miki" napisał(a):
Jednak największą zmorą MZ-tek są jednak pasażerowie nie używający antyperspirantów (antyperspirant to taka substancja rozpylana pod pachą w celu wyeliminowania smrodu potu).

Dodajmy,ze najpierw trzeba się umyc przed uzyciem jakichkolwiek kosmetykow :)

71

assa ~assa (Gość)09.08.2014 10:13

"eh-ci-kierowcy..." napisał(a):
Często jeżdzę naszymi MKZ i widzę jak traktowani są pasażerowie... To, że Pan Prezes mówi o małej liczbie skarg jakie wpływają do Zarządu nie świedczy o tym, że piotrkowianie są zadowoleni z usług jakie świadczy jego firma... Kierowcy w większości są nie mili i nie zatrzymują sie na wyznaczochy przystankach. O rozmowie dysciplinarnej i o wymówkach kierowcy szkoda mówić... A co miał Pan Prezes powiedzieć medią?

A ty bądź uprzejmy nie robic bledow,bo nie chce się az czytac twojej wypowiedzi...

24

sklave sklaveranga09.08.2014 10:41

Skoro są upały to w tak ładnie nazwanych MZK- ach musi być duszno takie są prawa natury w Polsce. No i jak MZK wlecze się to musi i kopcić. Dobrze że nie do środka chociaż i czasami bywa tak. Polaka to nie Turcja a tym bardziej Reich. No i nie narzekajmy tak na MZK, mój ojciec mawiał lepiej byle jak jechać niż dobrze iść. Kierowca też człowiek i czasami go nerwy poniosą.
Pojawił się brat bliźniak Króla Octu i ma startować w wyborach na prezydenta miasta. Kandydaci na prezydenta Piotrkowa. http://sklave.manifo.com/foto-szopka

33

?? ~?? (Gość)09.08.2014 12:31

Zapłacić złotówkę za bilet i jeszcze jakieś skargi pisać...

25

97-300 97-300ranga09.08.2014 15:10

"fotograf" napisał(a):
notoryczne rozmowy przez tel.,sms w czasie jazdy,wulgaryzmy:

Gdzie jeździłeś autobusem,w Albanii,Kosowie ?

24

fotograf ~fotograf (Gość)09.08.2014 16:37

"97300" napisał(a):

na Mickiewicza i po Kołobrzegu szukając młodego Ch. wiernego fana-konfiture wstydzewa

42

broda ~broda (Gość)09.08.2014 18:47

"Gabriel" napisał(a):
Jak można mówić o bezpieczeństwie jazdy sprzedając bilety??

Obowiązkiem kierowcy jest sprzedaż biletu w czasie postoju na przystanku, a to nie ma wpływu na bezpieczeństwo jazdy. Wpływ na bezpieczeństwo jazdy mają(i to częste) rozmowy kierowców przez telefon komórkowy.

21

ktos ~ktos (Gość)09.08.2014 21:14

lepiej jezdzić busami :)

04

ja ~ja (Gość)11.08.2014 02:53

chamy kierują autobusami..niestety..widziałam nie raz

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat