Strajk powinie byc a nie przerywac bo co Świeta czyli nauczyciele przegrywaja bostraj jest albo nie ma siedzieci spedzac Swieta w szkole jak dotej pory biedni a na wczasy jezdzi sie zima i latem Grecja Wlochy na to sa pieniadze i maja wylansowane chodza a jakie auta maja bieda szkolna brawo brawo a maturzysci powinni im pokazac i podziekowac kija i lacpo tych madrych głowach hi hi hi
500+ biorą biedni i bogaci, bo im się należy. Praktycznie za nic. Miało to poprawić wskaźnik demograficzny, ograniczyć emigrację itd... Nie zadziałało. I co? I nic. Dalej biorą kasę. Nauczyciele chcą wyższego wynagrodzenia ZA PRACĘ! I co? I Oni nie dostaną, bo nie ma dla Nich pieniędzy w budżecie. Bo te pieniądze biorą bogatsi i traktują jako dodatek na waciki. O czterdziestoletnich emerytach już nawet nie wspominam, bo mnie szlag trafi. Chłop też biedny? A naści, chłopie z urzędu na krowę i świnię. Wybory PiS wygra, bo póki co nie brak u nas świń i krów - zwłaszcza świętych. Zagłosują.
Dacie radę Maturzyści! Gimnazjaliści dali radę, mimo, iż w wielu szkołach nauczyciele i wychowawcy po prostu OLALI swoich uczniów!!!! Pokazali tym samym, gdzie mają swoich uczniów. Ale po co się starać - to już koniec gimnazjów. Jestem strasznie rozczarowany postawą nauczycieli. Za to gimnazjaliści zdali egzamin z dojrzałości!
Nauczyciele i wychowawcy w czasie strajku porzucili swoich uczniów. Zdradzili ich. Skompromitowali się. Powinni stracić dodatek za wychowawstwo, bo już nigdy nie zostaną prawdziwymi wychowawcami. Wielkie podziękowanie, uznanie i szacunek dla prawdziwych nauczycieli, którzy pracują na rzecz uczniów w komisjach egzaminacyjnych i umożliwiają im dalszą edukację oraz rozwój. Karierowicz i dorobkiewicze powinni wylecieć z oświaty.
Kurka trza będzie nauczycielom dać większe prezenty na koniec roku, a i korepetycje zdrożeją. Bez tego nie dopuszczą mi dzieciaka do matury za rok :(
To jest straszne , strajk kosztem dzieci ....I to właśnie w ostatnich dniach gdzie wielu uczni poprawia oceny a niektórzy kończący szkołę są zagrożeni i co z nimi !? Nie mają szans poprawy i co teraz czy przez strajk będą dwa lata w tej samej klasie kończąc już szkołę ,co z takimi uczniami ..?!
A sprzedacie się za parę srebrników, będziecie do końca życia wyśmiewani, pomiatani, będą wam płacić co z nosa kapnie. 1000 zł, Boże, toż to koniec świata, z głodu pomrzecie i wasze dzieci. Popierałam was ale teraz już nie - do roboty, widać na więcej nie zasługujecie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!