Pan mówił o utrudnieniach,namawiał rodzicow ,aby wybierali dla dzieci szkolę na Piotrkowskiej, bo na Dworcowej jest ciasno i co jeszcze?Może namawiał Pan , do zakupu działek wszystkich mieszkńcow od gminy np kolo lisiarni? Ha ha ha, manipulacja za manipulacją, nie ma kto wprowadzić komisarza do tej gminy, ale odejdzie Pan w niesławie i na łamach historii tej gminy no raczej kiepsko się Pan zapisze :(
2 km od wiatrakow nikt nie dostanie pozwolenia na budowe domu. ludzie dowiaduja sie po fakcie z internetu teraz. ,tak samo jak pojawiajace sie antenny od internetu 5G latarniach ulicznych w Gazomi ,Moszczenicy i okolicach o szkodliwosci nie musze mowic. Ludzie co tu sie dzieje!!
Ludzie nie pozwólmy na budowe. Wójt niech sobie postawi w swoich porzeczkach. A strazacy OSP siedza zadowoleni bo kase od gminy co rok dostaja. Jedna klika
A moze wiatraki moga powstac miedzy Wolborzem a Polichnem przy krajowej S8 tam jest tez dobra lokalizacja pare juz ich stoi.Super inwestujmy w ekologie.
po raz kolejny ekipa zsl psl z gminy moszczenica i niektorzy otumanieni przez nich z kgw i osp robia co chca towarzystwo wzajemnej adoracji obowod wyboryczy w szkole zamknieto sama szkole odratowano na jak dlugo drogi rozwalone teraz wiatraki.... przysłowie mowi jasno madry polak po szkodzie a przy zamieszaniu z coronavirusem zrobia co chca ta wladza nigdy z ludzmi i ich marzeniami oraz problemami nie liczyla....
Dranstwo .organizujemy sie pomimo epidemii bo ściany w domach w Gazomiach będą pękać .
ja o zadnym wiatraku nie wiedziałem. kupilem ladną działke z zona . Byłem o pozwolenie na podlaczenie wody, nikt nie mowil o wiatraku. byłem w TM o pozwolenie na przyłaczenie pradu, pozwolenie dostałem. złozyłem wniosek w gminie, pani powiedziała ze spokojnie tam dostane pozwolenie z tym ze ta działka ma pozwolenie na budowe wydana w styczniu 2016. pozwolenie jest ostateczne i nie podlega zmianie podbite przez wojta. a teraz corka pyta tato kiedy bedzie nasz nowy dom???? i co ja jej powiem?? przecież to jakas paranoja. nie chce takiego wiatraka koło mnie bo to męczarnia. Nikt nikogo o to nie pytał...... patologia i samowolka
Jaka ta gmina jest innowacyjna, chyba dla budowy kolejnych chlewni. Jak chcę kupić teren na budowę zakładu produkcyjnego z magazynem na terenie byłej fabryki i podatki płacić tutaj to pomocy niema z żadnej strony. A tyle było krzyku jakie to interesy zrobią na mti.
Proponuję:Interwencję, Uwagę, lub Alarm, w sporze o szkołę, media się sprawdziły, może i tu pomogą mieszkańcom, i Panu Wójtowi popularności przysporzą,INNOWACJE!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!