A ja się spotkałem z dobrą opieką i ciepłym ludzkim podejściem personelu. Proszę nie generalizować poniważ w ten sposób krzywdzi się wiele osób.
Powiem Wam wszystkim tak! tym którzy twierdzą,że to kompromitacja są w wielkim błedzie! Życzę Ci z całego serca, by wbiły ci się takie widly w noge po gnoju, i ciekawe czy wtedy bedziesz tez tak pisał???!!! Sama doswiadczyłam na moich dzieciach strasznie złej opieki medycznej w szpitalu na rakowskiej, z czego ciagle odsyłali mnie do Bełchatowa. a tam ci lekarze, powiedzieli mi i mężowi wprost: My lekarzom z Piotrkowa nawet ręki nie podajemy bo to partacze!!! I tak jest równiez w tym przypadku!!! Tylko z ogromnym złym skutkiem!!! Paweł trzymaj sie, winni bedą ukarani, i szczerze w to wierze!!!
Jeszcze sie nie spotkałaś,czy jeszcze nie słyszałaś.Bo jeśli opierasz się na tym,co słyszałaś, to nie mogłaś sie spotkać...
W ogóle poproś kogoś,kto zna jezyk polski, by przetłumaczył twój słowotok.
???
Moim zdaniem powinni zacząć leczyć lekarzy którzy tam pracują chłopakowi wali sie życie tylko przez to że lekarze na Rakowskiej nigdy nic wiedzą i nie umieją,mają meliniarzy z obdartą gębą.(albo im sie nie chce) Jeszcze nie spotkałam się z dobra opieką medyczną w tym szpitalu a tylko słysze o przypadkach gdzie nie pomogli.No faktycznie "Stracić noge przez zakażenie to rzadkość" jak ktoś niżej napisał chyba żarty sobie robicie?jakby się lekarz zajął pacjentem jak należy to by nie było takich sytuacji.Tak zniszczyć komuś życie .To jest moje zdanie i piszcie sobie co chcecie ja bym mu nie darowała.
?! ty, ZAKARZENIE. Ty się nie kompromituj. Jeśli nie wiesz to zapytaj, chętnie Ci odpowiem. Nie ma niezakażonych ran. Dobrze o tym wiem. I wcale nie napisałem, że to rzadkość. Rzadkością jest, by przez ranę kłutą widłami, nawet zanieczyszczonymi odchodami, trzeba było amputować nogę. Chyba wyraziłem się jasno.
Tak, to niespotykana wprost rzadkość by po głębokim dźgnięciu widłami od gnoju ( odchody zwierzęce) wystąpiło piorunujące zakarzenie bakteriami beztlenowymi...
To niespotykane zdarzenie nieznane medycynie...
Co za bzdury.
A co gorsze ogłaszane wszem i wobec tonem znawcy nauk wszelkich.
Pokazowa kompromitacja!
Ajajajaj
Życie to nie jest bajka
Do życia potrzeba pół litra
i chleba....
a my mamy tylko jajka.
Ajajajaj
Dziś jak nie masz pieniędzy to nikt Ciebie nie wyleczy.
Za darmo to i ksiądz się nie modli.
Nawet w gębę nie chcą walić jak jesteś goły i wesoły.
http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia
chociaż znalazła się jedna mądra osoba, która rozwiała beznadziejne myślenie i komentarze osób. BRAWO!!!!!!!!!!
szczere współczucia dla Pawła.
A autor artykułu postawi znak zapytania w tytule, podpisze się STREFA FM i da stare zdjęcie karetki z WKTSu i jest super.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!