i na dobrych lekarzy go nie stać .A tymi co ma orze na okrągło i takie są skutki.Chirurgia do du...y, ortopedia jak się uda.A lekarze łaskę robią że wogóle pracują.Tylko pielęgniarki zasuwają za dwoje lub dwie jak kto chce
Idąc Twoim tokiem rozumowania należałoby stwierdzić, że lekarze są nietykalną kastą zawodową i nawet gdy prokurator stwierdzi popełnienie błędu w sztuce w wyniku którego człowiek został kaleką nie powinno być to zagrożone jakimiś sankcjami karnymi. Przecież tylu chorych leczył i jakoś nikt nie umarł - jakie to patetyczne! Przecież dyżurny ruchu też nie chciał spowodować katastrofy kolejowej, kierowca też nie chciał zabić, czy okaleczyć człowieka, a jednak ponoszą odpowiedzialność karną za nieumyślną, ale jednak spowodowaną przez nich sytuację. A tutaj ktoś się czepia, że facetowi ucięto nogę! Przecież to śmieszne pisać w ogóle o takim zdarzeniu - nieprawdaż?
ja w piotrkowie tylko chodze z psem do piotrkowskiego weterynarza i do lekarza jak mnie garglo boli , wole jechac do Lodzi .....reszta bez komentarza , ps kiedy lekarze w koncu beda odpowiadac za swoja lekkomyslnosc i poczucie bezkarnosci ?????
Panie Pawełku, głowa do góry. Musi to jakoś być. Ciężka sprawa jak cholera, to fakt. Może uda się panu (przy pomocy ludzi) nabyć nowoczesną i zaawansowaną technologicznie protezę, są takie. Wiem, że bardzo drogie, ale taka właśnie umożliwiłaby panu w miarę sprawne funkcjonowanie. Najważniejsze, że pan żyje, ot co. Proszę być (mimo wszystko) dobrej myśli - zawsze można i trzeba cieszyć się życiem!!
~B Cieszę się, że chociaż tobie się trafiło mi niestety nie było dane.
~JAaaa. Mieliśmy też przypadek z mężem gdzie na Rakowskiej powiedzieli, że zwykłe stłuczenie kolana 2tygodnie i będzie dobrze natomiast noga spuchnięta jak balon i pojechaliśmy do Bełchatowa lekarz spojrzał na noge i wiedział, że jest roztrzaskane kolano gdyby nie pomógł nam wtedy też nie mieliśmy co liczyć na pomoc w Piotrkowie.
Ciekawe dlaczego sprawa wyszła po trzech miesiącach?Może chodziło o skompromitowanie zjazdu lekarzy do Piotrkowa.
co wy ludzie chcecie takie czasy. Ludzie byli są i będą a swoje 5ęć minut trzeba wykorzystać i laury zbierać.Co lepsi lekarze odeszli bo nie poddali się tyranii.Tak więc zostało trochę emerytów i trochę tych co już im się za bardzo nie chce cokolwiek zmieniać.Wszyscy narzekają ale machina w ruchu i aby jakoś.Modlić się trzeba o zdrowie bo trzeba być zdrowym fizycznie i psychicznie żeby się leczyć paranoja
dobrze że ten zawał nie był ostry.Posadzili mnie na wózku i czekałem na decyzje od 9tej rano do 15tej.Po interwencji zabrano mnie na oddział a na drugi dzień odesłali mnie do Bełchatowa.Zdrowy człowiek by się mógł wykończyć siedząc tyle godzin na korytarzu na wózku.Dziękuję panie dyrektorze Konieczko za taki luksus że nie musiałem siedzieć na posadzce (od posadzki)coś z tym trzeba zrobić co?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!