metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
P51 ~P51 (Gość)19.04.2013 15:01

"jajaja" napisał(a):
ZAKARZENIE

Fakt, punkt dla Ciebie.

"jajaja" napisał(a):
Rzadkością jest, by przez ranę kłutą widłami, nawet zanieczyszczonymi odchodami, trzeba było amputować nogę.

Pochwal się swoimi wynikami leczenia.
Ale jak to mówią: ten nie ma powikłań,który nic nie robi...

00

Gościnnie ~Gościnnie (Gość)19.04.2013 14:22

~P51 masz problem w zrozumieniu tego co napisałam? Chyba wyraźnie pisze że nie spotkałam się z dobrą opieką medyczną w tym szpitalu.To znaczy że potrzebowałam pomocy specjalisty, której tam nie uzyskałam. Lekarze i pielęgniarki potrafili powiedzieć, że będzie dobrze a gdy poprosiłam o tabletke przeciwbólową późnym wieczorem śpiąca pielęgniarka burknęła czy nie mogę poczekać z moimi bólami do rana.Na tym opieram swoją wypowiedź że nie spotkałam się... czy to tak cięzko zrozumieć?Nie potrzebuję nikogo kto zna język polski żeby wyrażać swoje zdanie.

00

taki jeden ~taki jeden (Gość)19.04.2013 14:19

Reporterzy TVN24 (chyba) chcieli porozmawiać z jednym z czterech lekarzy (domyślam się, że dyżurujących wówczas w szpitalu). Nie udało im się - wszyscy odpoczywali na urlopach.
Jestem ciekawy, czy to TVN24 ubarwia, czy ktoś jednak się przestraszył. A jesli się przestraszył, to czego?
Hej, Redakcjo! Pogrzebcie troszkę wokół tematu! Bo ponoć poszkodowany ma arcyciekawą dokumentację medyczną, sporządzoną przez szpital.

00

gość 222 ~gość 222 (Gość)19.04.2013 14:13

Znam całą ta historię, ponieważ jestem znajomą Pawła. Taki błąd którego dopuścili się lekarze w naszym mieście jest niewybaczalny ! Im to "wisi" bo nie wiedzą jak czuje się osoba której amputowano nogę i która wymaga opieki przy najprostrzych czynnościach. Paweł nawet nie usłyszał słowa Przepraszam ! Mam nadzieję, że zostanie wymierzona surowa kara dla tych "lekarzy"

00

r ~r (Gość)08.05.2013 12:31

Lekarz dzisiaj chce zarabiać. Nie ma czasu i ochoty leczyć. Leczenie jest (rzadkim) skutkiem ubocznym.

00

P51 ~P51 (Gość)12.05.2013 22:47

"Koko" napisał(a):
Lepiej dla zdrowia przejecchać te 40km do Łódzi niż ryzykować u lokalnych konowałów.

Rozumiem,że koko-euro spoko...

"r" napisał(a):
Lekarz dzisiaj chce zarabiać.

Jesteś w błędzie. Chce zarabiać odkąd pojawiła się ta profesja na ziemi.

"r" napisał(a):
Nie ma czasu i ochoty leczyć. Leczenie jest (rzadkim) skutkiem ubocznym.

Niestety, myślenie jest też "skutkiem ubocznym" internetu...
Winni z pewnością będą ukarani,a poszkodowany doczeka odszkodowania.
Lekarze doczekają oplucia-jak leci-ci dobrzy też.
To teraz "trendy" ;->

00

r ~r (Gość)15.05.2013 09:15

P51, jesteś dzieckiem lekarza? Do którego gimnazjum chodzisz? Rozumiem, że będziesz studiować medycynę (zaocznie, oczywiście)? Tatuś potem robótkę załatwi i to przez ciebie ludzie będą tracić nogi.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat