Jeżeli są takie imprezy powinni objąć je ochroną i powinny kończyć się one przed 22.00 a nie.
Do Ziutka. Ty jak sobie golniesz piwko i spacerujesz po lesie to zapewne też po powrocie do cieplutkiego i pachnącego domku twierdzisz, że to cały las był piany i wszystkie drzewa uniemożliwiały Ci swobodne poruszanie się.
Nie oskarżaj mnie o coś bo możesz mieć problem. A poza tym ja nie pije alkoholu. Jeżeli chcesz się opić i pośpiewać to nie w Rynku tylko w Pubie z karaoke, Po twoim komentarzu widocznie moja rada Ci się przyda.
czy są koncerty w rynku czy ich nie ma do kamienic i tak strach wejść i tak, i tak śmierdzi i tak...
a od czego jest piękny amfiteatr miejski? żeby raz na rok na święto strażaka było gdzie mszę odprawić?
ta.byłem na święcie czekolady.stałem z rowerem jakieś 20 minut.w tym czasie wspaniała niewinna dzieciarnia zdążyła mi zacisnąć na kole opaskę zaciskową i z wrednym uśmiechem przyglądała się mojej reakcji.
patologia ot co.
Skoro panuje ogólne przekonanie , ze na starym miescie mieszka Patologia ( tak na marginsie - przynajmniej 1/2 tych osób ma wykształacenie wyższe) to w jakim celu tam poszedłeś. Narazac swoje życie czy może popić piwka , które serwuja pobliskioe puby a potem z resztą zbiorowiska zanieczyszczac porzadnym ludziom klatki schodowe.
!!!! To straszne co pisze ten TYP . Skoro uważasz sie za lepszego od ludzi z kaminic ze starego miasta, którzy miesszkają tam od pokoleń to co Ty tam robiłeś . Nie bałes się , ze ten brzydko ubrany żul lub te dzieciary z " brzydkimi gębami" albo jakiś staruszek , który mieszka tam m pół wieku wstrzyknie Ci jakiegos Aidsa albo zaraqzi dżumą . To żenujące co piszesz nazywasz siebie śmietanką Piotrkowa a z tego co pizesz to intelektualnie nic soba nie reprezentujesz. Ktoś kto nie jeździ conajmniej BMW i nie mieszka w 300 metrowym domu to dla Ciebie żul. BGo brzydko jest ubrany? - interesujące podejscie ! Strach pomyśleć , ze więcej takich ludzi chodzi po tym świecie. Patrząc na ubrania oceniasz ludzi , twierdzisz , że strach pomyśleć co z nich wyrośnie a ja sie boję , ale żywię głęboką nadzieję ze więcej taklich jak TY nie ma na tym Bożym świecie.
[/cytat]
Na całym świecie takie miejsca mają jedną nazwę: slumsy!
czy są koncerty w rynku czy ich nie ma do kamienic i tak strach wejść i tak, i tak śmierdzi i tak...
a od czego jest piękny amfiteatr miejski? żeby raz na rok na święto strażaka było gdzie mszę odprawić?
Właśnie w tych klatkach bo ostatnio klienci pubów stale tam załatwiają swoje potrzeby fizjologiczne. A swoją rogą to faktycznie dlaczego koncerty nie odbywają się w amfiteatrze miejskim czyzby urząd miasta miał jakis korzyści materialne z publiskich pubów.
@IGA
a 90% danych statystycznych jest wziętych z kosmosu.
nie szedłem tam z przekonaniem, że mieszka tam patologia, ale z takim wyszedłem.
co by nie mówić- piotrkowskie stare miasto jest regionem dość specyficznym.
podałem ci przykład godnego zachowania mieszkańców starówki a ty jakieś osobiste ataki. to co.gówniarze bawiły się czy może robiły to w ramach zemsty?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!