metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)31.10.2018 07:27

Ciekawe jak Jerzy Urban wypowie się na temat tej debaty.

81

ta Pani ~ta Pani (Gość)31.10.2018 08:03

Pani Marlena wypowiadała się rzeczowo a Pan Chojniak coś mamrotał pod nosem. Wolę energiczną kobietę na prezydenta niż mruczalskiego mąciwodę

1624

cynik ~cynik (Gość)31.10.2018 08:12

Słuchałem ,a jakże słuchałem. Choć powtórki. Póżnym wieczorem.Dyskusja pod koniec zaczeła nabierać "rumieńców" ,a prowodzącemu zaczeła wymykać się z pod kontroli. W/g mnie Wężyk-Głowacka wyszła z tego całkiem dobrze. Urzędującemu prezydentowi było łatwiej bo "trzy kadencje kierował". Ale czy przez te 12 lat nie można było zrobić... więcej. A ględzenie o tym ,że komunikuje się z przyszłymi wyborcami poza okresem wyborczym wypada co najmniej blado. Bo gdzie to było i kiedy....Zresztą ujrzeć go na mieście samego graniczy z cudem.Kanydatka miała "wizję" przyszłego Piortkowa a ja pytam jakie miała mieć.Fakt była radną cztery lata ,ale w.... głebokiej opozycji.

1411

taki_jeden ~taki_jeden (Gość)31.10.2018 08:18

Nie przypuszczałem, że w pani Marlenie jest tyle agresji! Jej nie wolno dać władzy!

2516

gość ~gość (Gość)31.10.2018 07:58

Debata przedwyborcza to najważniejsze wydarzenie kampanii i dobrze, że się odbyła. Szkoda tylko, że zamiast umieścić ją na stronie, by każdy kto nie słuchał mógł to zrobić dajecie streszczenie, tylko dlatego, że Krzysztof Chojniak wypadł fatalnie. Pan Chojniak przyszedł na debatę zupełnie nieprzygotowany. Nie rozumiał zadawanych pytań. Redaktor pyta o pomysł na Piotrków, wizję a pan Chojniak odpowiada remonty dróg, redaktor pyta o to jak poprawić jakość życia mieszkańców pan Chojniak opowiada jakie wyremontował drogi. Redaktor prosi o ripostę na wypowiedź MGW pan Chojniak mówi nadal o drogach. Pan Chojniak nie zastanowił się nawet nad pytaniem, które zadał. Facet, który od 12 lat jest prezydentem, wcześniej 4 wiceprezydentem pyta co on ma robić jako prezydent? Serio? MWG była przygotowana i spokojna, odpowiadała merytorycznie. Bez względu na wynik wyborów jest zwycięzcą, bo wykazała się odwagą i poważnym podejściem do urzędu, o który się ubiega. A co dopana Chojniaka to wie pan była taka piosenka Elektrycznych Gitar "czy ktoś się przyzna, że w nim jest Dyzma".

1817

antydoda * ~antydoda * (Gość)31.10.2018 09:11

Debatę można odsłuchać na facebooku, wejdźcie na profil Pani Marleny Wężyk Głowackiej ona tam udostępnia.

55

gośćgośc ~gośćgośc (Gość)31.10.2018 09:12

Remont dróg??? Śmiać mi się chce jak to słysze. Od lat nie możemy sie doprosi aby wyremontowali Świerkową, Komunalną. Dziury takie i kałuże takie że dzikich kaczek w nich brakowało. Ową sytuację opisano w łódzkim to złaski na uciechę wylali "destrukt" . Żarty !!!.

96

gość ~gość (Gość)31.10.2018 09:05

Jednym moge się zgodzić Pani Marlena biega po miescice i w namiocie nie zasłania sie ludzmi. W przypadku namiotu Pana Chojniaka widze samych nauczycieli i dyrektorów szkół jeszcze nie natrafiłem na osobe prezydenta. Przykład pod biedronką w sobote namiot prezydenta dyrektorzy szkół rozdają ulotki i gazetki na drugim końcu na rynku pod Focusem Pani Marlena częstuje osobiście gorącą herbatą w gratisie dodając ulotkę -to naprawdę prezdynet boj sie wyjść do ludzi czy jest już znudzony tym wszystkim?

138

gość ~gość (Gość)31.10.2018 09:24

12 lat czekaliśmy żeby teraz działać śmiech)))))) teraz to ludzie uciekają z Piotrkowa bo brak dobrych miejsc pracy tutaj więc komu budować to wszystko jak nikt nie chce tu wracać.

93

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat