Ludzie,walczcie z tymi świniarzami !!!!!!!!!!!!
Piotrków jest z Wami !!!!!!!!!!!
A ja mam pytanie jak jest 5 rolników to mam rozumieć ,że krus z Koła płaci tylko 5 osób.
Tak, cały powiat niech wali gnojowicą bo jeszcze jest mało. W mieście po żniwach wytrzymać się nie da bo zawiewa smród z Grabicy to teraz jeszcze po stronie Sulejowa zasmrodźmy.
To gdzie mają świnie hodować jak nie na wsi porąbało tych Epi.
Czegoś nie rozumiem....Kilka tygodni temu były protesty rolników m.in. z powodu za niskich cen skupu świń (poniżej kosztów produkcji, padła kwota 1,50 zł/kg), a tutaj ktoś chce budować chlewnie ?? Czyżby chlewnio-pralnia?
A chlewnia w Kałku ile ma sztuk ?? Bo ostatnio mało nie zemdlałem jak przejeżdżałem koło tej chlewni - przecież właściciel powinien płacić kare za zanieczyszczanie powietrza
Niech wybudują komin i puszczają to 20 metrów w powietrze ...
Protesty nic nie dadzą, Wójt ma swoje zdanie, jest tam Panem i Dziedzicem - koniec kropka.
Nie dajcie się ludzie jaki to wielki smród a baora będzie się po brzuchu glaskał
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!