Serio ????Powstanie ????przeciez miesiąc temu takie protesty ze nieopłacalne . Ze muszą dokładać do produkcji a tu prosze
To jest parodia.Inwestor mieszka sobie w Piotrkowie,oddychając machoniowym powietrzem, a smród chce podrzucić mieszkańcom Koła.Poza tym jest to miejscowość wokół której są lasy i nie wyobrażam sobie,aby świniarnia z tym śmierdzącym syfem znalazła się w tym kotle.Ludzie będą się tam dusić.Dlatego też uważam protest tamtejszych mieszkańców za w pełni uzasadniony i powinni walczyć z tym durnym pomysłem aż do zwycięstwa. Władze odpowiedzialne za tamten teren powinny się kierować dobrem i uczciwością wobec mieszkańców Koła,a nie suchą literą prawa.U mnie w Italii coś takiego jest nie do pomyślenia,aby ktoś produkcję smrodu i fetoru podrzucił obcym ludziom,a sam żył jak panisko z dala od takiego syfu.Nie do wiary, co się w Polsce dzieje, że miejscowe władze na wstępie nie utrącą takiego nieludzkiego pomysłu,tylko niczym Piłat umywają ręce, zrzucając podjęcie decyzji innym organom państwowym. To jest nawet nie do pomyślenia.
A na talerzyku to już nie śmierdzi, z resztą gdzie jak nie na wsi maja hodować świnie.
Nie zgadzajcie sie.Pozniej będzie klepać wam jak w Srocku a bałor będzie Wam się śmiał w nos.A przy temacie to ponoć sie rolnikom nie opłaca trzymać trzody?To jak to jest w końcu??
Nie dajcie się ludzie jaki to wielki smród a baora będzie się po brzuchu glaskał
Protesty nic nie dadzą, Wójt ma swoje zdanie, jest tam Panem i Dziedzicem - koniec kropka.
A chlewnia w Kałku ile ma sztuk ?? Bo ostatnio mało nie zemdlałem jak przejeżdżałem koło tej chlewni - przecież właściciel powinien płacić kare za zanieczyszczanie powietrza
Niech wybudują komin i puszczają to 20 metrów w powietrze ...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!