metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
pigi ~pigi (Gość)10.09.2021 23:09

Podobno świnie się nie opłacają - taki protest w Srocku był !!?

62

Fyrur ~Fyrur (Gość)10.09.2021 23:10

Ja jestem za chlewnią w Kole. Chętnie zjem wieprzowinkę

48

Daszek 2018 ~Daszek 2018 (Gość)10.09.2021 23:16

Serio ????Powstanie ????przeciez miesiąc temu takie protesty ze nieopłacalne . Ze muszą dokładać do produkcji a tu prosze

42

Francesco Camonte ~Francesco Camonte (Gość)11.09.2021 00:29

To jest parodia.Inwestor mieszka sobie w Piotrkowie,oddychając machoniowym powietrzem, a smród chce podrzucić mieszkańcom Koła.Poza tym jest to miejscowość wokół której są lasy i nie wyobrażam sobie,aby świniarnia z tym śmierdzącym syfem znalazła się w tym kotle.Ludzie będą się tam dusić.Dlatego też uważam protest tamtejszych mieszkańców za w pełni uzasadniony i powinni walczyć z tym durnym pomysłem aż do zwycięstwa. Władze odpowiedzialne za tamten teren powinny się kierować dobrem i uczciwością wobec mieszkańców Koła,a nie suchą literą prawa.U mnie w Italii coś takiego jest nie do pomyślenia,aby ktoś produkcję smrodu i fetoru podrzucił obcym ludziom,a sam żył jak panisko z dala od takiego syfu.Nie do wiary, co się w Polsce dzieje, że miejscowe władze na wstępie nie utrącą takiego nieludzkiego pomysłu,tylko niczym Piłat umywają ręce, zrzucając podjęcie decyzji innym organom państwowym. To jest nawet nie do pomyślenia.

62

ss ~ss (Gość)10.09.2021 21:04

A na talerzyku to już nie śmierdzi, z resztą gdzie jak nie na wsi maja hodować świnie.

623

go?ć_teresa ~go?ć_teresa (Gość)11.09.2021 04:43

Nie zgadzajcie sie.Pozniej będzie klepać wam jak w Srocku a bałor będzie Wam się śmiał w nos.A przy temacie to ponoć sie rolnikom nie opłaca trzymać trzody?To jak to jest w końcu??

22

dzikidzik ~dzikidzik (Gość)11.09.2021 06:48

ratujta się na miły Bóg !!!!

31

go?ć_piotrkowianka ~go?ć_piotrkowianka (Gość)11.09.2021 07:09

Nie dajcie się ludzie jaki to wielki smród a baora będzie się po brzuchu glaskał

22

Mundek z Barkowic ~Mundek z Barkowic (Gość)11.09.2021 07:11

Protesty nic nie dadzą, Wójt ma swoje zdanie, jest tam Panem i Dziedzicem - koniec kropka.

22

goœć_gosc ~goœć_gosc (Gość)11.09.2021 08:12

A chlewnia w Kałku ile ma sztuk ?? Bo ostatnio mało nie zemdlałem jak przejeżdżałem koło tej chlewni - przecież właściciel powinien płacić kare za zanieczyszczanie powietrza
Niech wybudują komin i puszczają to 20 metrów w powietrze ...

103

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat