gadacie i gadacie! nie było was na miejscu i po co takie biadolenie. jeden z przedmówców napisał... "...Ja bym tych gówniarzy nie karał tylko wpieprz zrobił i dał 1200 godzin prac społecznych" i dobrze. ja bym dodał "GUMA I WĄSKIE DRZWI!!!" tam nie bili się gówniarze z jednej wioski tylko z dwóch sąsiadujących. gnojarstwo się doigrało, bo gdy jedni przyjeżdżają się pobawić to inni, m.in takie tępaki jak zatrzymani przyjeżdżają i szukają zaczepki. Policja powinna wziąć się za ten temat już dawno! najpierw Poddębice i 300 zatrzymanych, 1 zamordowany, później Kraków i jeden zabity przez następnych idiotów "kiboli" Chociaż wątpię że dostaną po 12 latek. co najwyżej zawiasy, ale nosa się przynajmniej utrze, a drudzy zastanowią się dwa razy zanim coś zrobią i zadrą z mądrzejszymi. bo nie lada wyczyn jest sprawić komuś oklep kilku na jednego, bo tak było. A kto wyszedł z tego wszystkiego z podniesioną głową, a kto siedzi teraz w ciupie?? odp jest prosta. Tępić gówniarstwo i takich tępaków. Policja górą!!!
Dla niewtajemniczonych to PROTEKTOR to to najgorsze GÓWNO!!!Młodzi omijajcie to miejsce,rodzice pilnujcie ,żeby wasze dzieci nie jeździły na tego typu imprezy!!!!
A może to gówniarstwo przyczyniło się do śmierci Przemka?Warto byłoby pogrzebać w tym kierunku.
Oczywista oczywistość... Ale oni mają dla kogo żyć...
A gdzie i kiedy...? Jak jest już o herbacie,to się nie liczy... ;-)
Jeśli zajmują się tą sprawą rzetelni ludzie to sprawdzą...Ale nie wiem dlaczego ,kiepsko to widzę...;-(
Dresobusy ;-)
ja myslalem ze dresobus to Tiko ale bmka tez pasuje:)
Co na to wszystko proboszcz lokalnej parafii!? Czyżby Protector dawał kasę na tacę?
znam wszystkich. koleś pobity jest z kamocina jak jego koledzy w innej dyskotece pobili w 12 4 chłopaków z Boryszowa nikt sprawy nie zgłaszał, a ten to od razu na policje dzwoni chociaż pewnie sam ich sprowokował
wstyd...
Wstyd? Wstyd - to pisać taki komentarz!
No jak to, zabrali mu telefon a on zatelefonował?
Po tym komunikacie to zaraz tam zaroi się od poszukiwaczy skarbów. Telefon cenna rzecz.
A co, ja miałem może to zgłosić? Jeżeli dostali wpier..l i nie zgłosili to pewnie musiało się im to opłacać. Sam napisałeś, ze to jego koledzy pobili a nie on. To co sam podszedł do gości i poprosił, że chce dostać wpier..l za kolegów? No no ciekawe zjawisko. Nawet ja bym na to nie wpadł. A gość zareagował normalnie, zadzwonił na policję (choć bez telefonu to trudne). Tylko teraz w odwecie za jego czyn pewnie jakiś jego inny kolega z Kamocina będzie musiał pojechać do Boryszowa i poprosić uprzejmie o wpier..l. Czy dobrze rozumuję. Choć osobiście uważam, że w takich wiejskich bijatykach jest więcej sensu niż w opisywanych tu obok kibolowskich ustawkach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!