Kto się wreszcie weźmie za ta rzeźnie????Kto???Kto??
Śmieszne to wszystko jest. Za rozbój 12 lat :D To jest prawo to jest kabaret. Za mniej uciążliwe przestępstwa kary są wysokie, a za poważne niskie. Ludzie żyjemy w białej afrykańskiej dżungli.
Ja bym tych gówniarzy nie karał tylko wpieprz zrobił i dał 1200 godzin prac społecznych.
Nikt ! Bo zbyt dużo osób ma z tej rzeźni korzyści w różnej postaci. Nikt nie mam jaj i chęci by zrobić porządek z tym miejscem spędu bydła rzeźnego, bez mózgów tam wchodzących (nie mówię o osobach porządnych lub takich, które z założenia nie zamierzają tam szkodzić oraz osobach rozgarniętych intelektualnie).
Władze Woli nie mają powodów by sobie obcinać :) "Policja" hmmm przemilczę temat. Roznosiciele traktują ten chlew jako źródło bicia kasy. Myślę, że każdy mógłby tutaj dopisać jeszcze kilka punktów dochodowych.
Dopóki społeczeństwo nie wymusi na władzach i odpowiednich służbach zamknięcia tego chlewu to historie takie jak ta opisana i podobne będę stałym wizerunkiem tych rzeźni.
Przy okazji "Policja" to jest od zbijania bąków, a nie od pracy ! Przejadać podatki tak dobrze jak oni nikt (i inni z budżetówki) nie potrafi.
Ale nie chodzi oczywiście o tą słynną dyskotekę Protector. Przecież tam zawsze jest wszystko OK. To musi chodzić o jakąś inną dyskotekę.
do czego to doszło,żeby burak bił buraka!
toż to ta sama krew,razem robią przy świniach,doją krowy,tyrają w polu!normalnie szok.
... na parkingu przed dyskoteką...
A to parking tej kameralnej potańcówki nie jest w rękach ochrony???
No takie rzeczy żeby się wyprawiały w miejscu zgromadzeń dorosłych na poziomie.
Heh, swoją drogą... idzie sobie wyobrazić kierowców z uwagi na zamiłowanie do BMW i Civic, która z pewnością wiekiem przewyższa uczestników rozboju.
Teraz się muszą z nim dogadać i mu oddać za te rzeczy, bo ja zostaną gnoje skazani sprawą karną to im powództwo cywilne wytoczy po niej albo w trakcie karnej wniesie o jednoczesne cywilne i będą musieli: 1. Oddać wartość mienia. 2. Zadośćuczynić za uszczerbek na zdrowiu. 3. Zwrócić koszty powództwa i procesu. Poza prawdopodobnie zawiasami na kilka lat dostaną więc pewnie z 10 000 zł grzywny na rzecz chłopaka i się gnojom odechce.
Właśnie, nie wymieniają nazwy lokalu. Wstyd redakcjo!!!
Sprawa przeciwko właścicielowi i odpowiednie wnioski o niewłaściwe zabezpieczenie terenu imprezy. Dobrego prawnika bym wziął i jazda z tym problemem.
Wszystko jasne. Koleś z Grabicy miał na pieńsku z kolesiem z Grabicy a ten napuścił swoich kolesiów z pobliskiego Boryszewa i mu wlali. Tym kierowcom z Hondy i BMW też bym postawił zarzuty o współudział za bierność kiedy ich kolesie okładali pokrzywdzonego a oni się przyglądali i nie reagowali.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!