Czy światła działały czy jak bardzo często widzę pali się pomarańczowe??
Często zdarza się że na jednym pasie uprzejmy kierowca przepuści ale jadącym pasem obok nie patrzą tylko gonią nie pstrząc że pieszy jest już na ulicy.Mam wrażenie że kierowcy czują się jedynymi " panami szosy".Drodzy kierowcy popatrzcie też łaskawym okiem na czekających by przejść zwłaszcza gdy pada.
tam powinien być odcinkowy pomiar prędkości! jeżdżą tam jak wariaci!!!!
Kierowca na zagranicznych blachach, ładnie musiał zapitalac bo potrącił na pasach zaraz przy wyjeździe z lukoila a zatrzymał się przy skręcie w prawo w tą nową uliczkę koło basenu.
Odblaski odblaski i jeszcze raz odblaski naprawdę po zmroku nie widać pieszych szczególnie że większość ubrana na czarno. W tym przypadku może jest wina kierowcy ale piesi sami prowokują takie wypadki. A jak widzę matkę z wózkiem bez odblaskow mam ochotę wysiąść i nią potrząsnąć.
tu swiateł nie ma ale dzieci chodza ze szkoły czesto widze przez okno jeden sie zatrzyma a drugi idiota jedzie prosimy policje o wiecej kontroli tu jest makabra aby spokojnie pszejsc na pasach
Na tej ulicy nagminne kierowcy wyprzedzają na i przed pasami.
Na Sikorskiego jak i na Kopernika jest ograniczenie do 50 km/h o czym nawet piotrkowscy kierowcy nie wiedzą.
Koło Auchan często kierowcy przejeżdżają przez przejście na czerwonym świetle. Nie tak dawno tez by mnie potrącił taki jeden na numerach z Opoczno, bo nie zauważył że pali się czerwone. Ale policji tam nie uświadczysz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!