Piesi powinno również uważać.Dzisiaj byłam świadkiem jak w kilku miejscach nie rozkładają się tylk wchodzą na pasy i myślą ze są paniami na ulicy.
pogrzeb 21 listopada o godz 12.40
jestem w szoku dziasiaj przeczytałan nekrologo przy ul sulejowskiej moje kochanej Eluni chrzestnejmojego syna najukochańszej osobie ktora znałam bardzo dobrze pochowała rodziców wspaniała kobieta koleżanka imatka Eluniu spoczywaj w spokoju
...Ela...;/ [*].....mieszkanka Piotrkowa Tryb. cudowna, pełna życia kobieta...:(
Znałam kobietę ktora straciła życie w tym wypadku - dusza człowiek. Znałam ją tylko 3 lata , odeszła zbyt wcześnie nie ze swojej winy. Pieszy z starciem z samochodem nie ma szans na przeżycie, czy panu z samochodu się coś stało ? to on powinień zachować szczególną ostrożność. Ile musiał jechać żeby odebrać życie, bo nie wieże że od skrzyżowania normalny człowiek rozwinie prędkość która zabija.
Cały czas giną ludzie na drogach, w Piotrkowie coraz częściej. Dlaczego ci, którzy są odpowiedzialni za nasze bezpieczeństwo nie potrafią tego zminimalizować. Kto rządzi policją w Piotrkowie T. Kim są naczelnicy ruchu drogowego???? i dlaczego jeszcze nimi są?????????????
Przepraszam to p. E.J , a nie M; piszę inicjały , zeby nie było wątpliwości , że ją znałam i nie jestem hieną ubezpieczeniową
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!