A jakie czynniki zdecydowały o tym że sąd cofnął decyzję zakazującą używania
łodzi motorowych? Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Pamiętać i mieć przy sobie uprawnienia i być trzeźwy jak motorówke i skuter bedzie sie prowadzić Policja sprawdza
Co skutery i motorówki ? To dobrze dla zalewu . Przecież prosto wyeliminować szaleńcy! na całej długości zalewu należy ustawić znak ZAKAZ WYTWARZANIA FALI znak A9 i po problemie !!!! Chodzi tu o taką falę jak wytwarza motorówka lub skuter szybko płynący . Jeśli będą pływać wolno to fali nie będzie i hałasu również,a silniczek spalinowy przy łódce wędkarskiej nikomu krzywdy nie wyrządzi i skończy się dźwiganie akumulatorów i normalnie będzie można sobie popływać .
A wzieliscie pod uwagę to ze nie będzie sinic pozdrawiam jestem za w końcu się cos dzieje i sporo turystów się zjedzie
Masakra. Co?, dla "jaśnie państwa" z Warszawki za ciasno już na Zegrzu ?. Z Łodzi także znacznie blizej a i jezioro wieksze i ładniejsze .No to wszyscy którzy tak ochoczo popieraja ten pomysł przekonają sie za czas jakiś jaki to wspaniały pomysł poparli. W normalnym kraju raczej powinna być tendencja odwrotna, wprowadzac zakaz silników a nie znosić. Dbać o srodowisko a nie niszczyć. Ale u nas rządzi pieniądz a nie rozsądek.
Mam łódź z silnikiem motorowym i z elektrycznym. Pływam na Barkowicach i w "brzózkach" na elektrycznym. Sporadycznie odpalę spalinówkę, jak się akumulator wyczerpie. Kiedyś marzyłem o tym żeby można było tu popływać na spalinie. Ale po tym co widziałem w niedziele na tamie uświadomiłem sobie , że na skuterach pływa prawie samo buractwo !!! Pozdrawiam oficerów z posterunku w Bronisławowie i życzę samych udanych interwencji. Na Barkowice nie musicie przypływać, gdyż skutery dość dużo spalają paliwa i dla buraków jest za daleko, więc pozostaną niedaleko od tamy.
Moze jednak,gdy Zbiornik Sulejowski nie stanowi rezerwuaru wody pitnej dla Lodzi,przyszedl czas na wylaczenie go z granic parku krajobrazowego?To do tych madrali,ktorzy obsobaczali Program Pilica.
Narescie !!!! taki zbiornik a cztery przystanie i 3 platne parkingi wszedzie indziej mandaty i nagonka chyba jedyny tak chory zbiornik w calej Polsce ps. nie tylko ludzie z warszawki maja ochote poplywac po zalewie rozwijamy sie wszyscy pozdrawiam niezadowolonych !!! :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!